Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Talant Dusjebaev tilfreds med dansk dommerpræstation trods 12 udvisninger: - Hvorfor snakker I altid om statistikker?

Han gestikulerede levende med både arme, ben og overkrop undervejs i Champions League-semifinalesejren over Veszprém, og selvom det ikke altid så sådan ud, så var Kielce-cheftræner Talant Dujshebaev tilfreds med den danske dommerpræstation.


LANXESS ARENA (KØLN, HBOLD.DK): Pulsen har uden tvivl sprængt alle former for skalaer for den temperamentsfulde cheftræner Talant Dujshebaev.


Undervejs i semifinalegyseren mod Veszprém fik han vist sine tydelige frustrationer med Jesper Madsen og Mads Hansens dommerkendelser undervejs, der blandt andet talte 12 udvisninger og ét direkte rødt kort.


Men sådan skulle linjen åbenbart være.


Læs også: Syv udvisninger og rødt kort ærgrer utilfreds Rasmus Lauge: – Vi kan ikke tillade os det


– Det er svært at tale om dommerne, for det er nogle af de bedste dommere i verden. De laver fejl lige så vel, som jeg laver fejl. Men jeg synes, at niveauet fra dommerne var rigtig højt, siger Talant Dujshebaev til HBOLD.dk.


– 12 udvisninger – var det for meget?


– Altså, hvis de skal udvise 20-25 gange, så skal dommerne gøre det. Så er det fair. Hvorfor skal vi altid fremhæve statistikken? Det er jo forskelligt, hvilken slags forsvar man bruger i kampen. Det kan være, at dit hold får 20, og mit hold får én udvisning – og hvad så?


– Hvis du bruger et meget aggressivt forsvar, så giver det sig selv.


– 35-37 …


Læs også: Rasmus Lauge og Co. taber pusten og taber til Kielce i målorgie


– Jeg synes, at det var en virkelig god kamp, især for tilskuerne. Vi lavede flere individuelle fejl i første halvleg, og deres målmænd var en smule bedre end vores. Men i anden halvleg havde Andreas Wulff tre-fire meget vigtige redninger, og han gav os muligheden for at få momentum i forsvaret.


– Hvad snakkede I om i pausen, eftersom I nærmest kom helt forvandlet ud?


– Ingenting. Ingenting. Udover det jeg har sagt til dig nu. Vi skulle spille hurtigere, og så skulle vi bare vinde den her kamp.


– To kampe på to dage – det er intenst: Hvad handler det for jer om nu?


– Det vigtigste er at komme ud i bad, få snakket og se, hvad der sker i den næste semifinale, så vi kan få restitueret godt. Og så må vi se, hvem vi skal forberede os mod, slutter Talant Dujshebaev.


Kielce, som vandt hele baduljen tilbage i 2016, skal enten op mod THW Kiel eller de forsvarende mestre fra FC Barcelona.


Følg kampen lige her: LIVE: THW Kiel – Barcelona


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER