Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Syv udvisninger og rødt kort ærgrer utilfreds Rasmus Lauge: - Vi kan ikke tillade os det

Forsvarsspillet blev i perioder for overgearet og for overtændt, hvorfor de mange udvisninger endte med at blive kampafgørende for Rasmus Lauge og Veszprém, der tabte 35-37 til Kielce i den første Champions League-semifinale.


LANXESS ARENA (KØLN, HBOLD.DK): Ungarske Veszprém havde egentlig godt og grundigt taget på begivenhedernes gang og ikke mindst modstander Kielce ved Final 4-stævnets første semifinale.


Foran 18-16 efter en kontrolleret første halvleg hvor Lauge og Co. sagtens kunne have ført med mere, men et par kiks og koks forhindrede det.


Efter pausen evnede det ungarske storhold overhovedet ikke at finde rytmen i det udvisningsorgie, der landede ned over holdet dømt af den danske dommerduo Mads Hansen og Jesper Madsen, som Rasmus Lauge ikke var helt tilfreds med, hvor der i alt blev dømt 12 udvisninger og ét rødt kort.


– Jeg synes egentlig ikke, at kampen var så svinsk spillet. Vi får dumme udvisninger, hvor vi måske er en smule for overgearet. Det gør ondt, for det kan vi ikke gøre mod Kielce. De er for dygtige i spillet 6-mod-5, siger Rasmus Lauge til HBOLD.dk og fortsætter:


Læs også: Rasmus Lauge og Co. taber pusten og taber til Kielce i målorgie


– Det bliver hårdt og tungt at kæmpe sig igennem en halvleg, når man spiller en mindre. Det vidste vi før kampen, men vi fik desværre ikke omsat.


– Hvad synes du om Mads og Jespers dommerpræstation på så stor en scene med så meget på spil?


– Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds, og nu skal du ikke lave det til en overskrift, for det er absolut ikke deres skyld, at vi taber. De går ud og tjekker som fortjent, og de kommer helt sikkert frem til de rigtige beslutninger. Jeg har af gode grunde ikke set situationerne.


– Men jeg kunne godt have ønsket mig, da vi kom lidt tilbage, at heldet kom os til gode. Det gjorde det desværre ikke, men i sidste ende er det absolut ikke deres skyld.


– Selvfølgelig kunne jeg godt have tænkt mig en kendelse mere eller to i den periode, hvor vi prøver at kæmpe os tilbage, men sådan er det nu engang. Vi roder os selv ud i det. Det bliver en kamp, hvor vi halser efter i anden halvleg, fordi vi spiller i undertal, slutter Rasmus Lauge.


Hvem Veszprém møder i morgendagens bronzekamp afgøres netop nu, hvor THW Kiel tager imod de forsvarende mestre fra FC Barcelona.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER