Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Storspillende Gidsel roser holdkammeraterne: - Jeg flyder sammen med holdet

Mathias Gidsel var den altoverskyggende stjerne i den danske femmålssejr over Egypten, men han kunne ikke præstere på verdensklasse-niveau uden sine holdkammerater, der modtager en ordentlig bunke roser fra ottemåls-skytten.


Fænomenale finter, afgørende assists, fuldstændig frygtløs. Otte mål. Fem assists.


Sådan kan man ganske kort opsummere den times håndbold, som Mathias Gidsel netop har fyret af i den rød-hvide-landsholdsdragt i den anden kamp ved OL.


Han rykkede rundt på det egyptiske forsvar, som var det verdens letteste puslespil. Men det hele kunne ikke gå op i en højere enhed, hvis Mathias Gidsel ikke havde sine holdkammerater til at spille ham op i en liga for sig selv.


Læs også: Mathias tog Egypten til gidsel: Ny fremragende dansk OL-sejr


– Det var ikke kun mig. Alle spiller godt mod ét af de stærkeste og bedste hold i hele verden, der er så fysiske og samtidige så atletiske. Det er noget af en præstation af hele holdet, siger den ydmyge vestjyde til DR 1.


– Jeg føler mig godt til rette på det her hold. Jeg flyder sammen med holdet. Jeg har nogle holdkammerater omkring mig, som tager meget opmærksomhed, og det giver plads til mig. Jeg får meget plads i midten, som jeg godt kan lide.


Sejren bringer Danmark op på maksimumpoint efter de første to kampe og har altså skaffet sig selv det bedste udgangspunkt.


Læs også: Nikolaj Jacobsen puster ud efter hård fight: – Vi spiller fremragende hele kampen


Nu venter der noget af en morgengyser mod Bahrain klokken 9 lokal tid – klokken 02.00 dansk (nat)tid.


– Det viser, hvor stærke vi er på toppen. Vi kommer med den energi og fysik, der skal til. Det er rart at vise. Nu glæder vi os bare til næste kamp, som nok skal blive godt. Jeg er ikke vant til at stå så tidligt op i hverdagen, men vi skal nok være der, slutter Mathias Gidsel med et stort smil på læben.


Mikkel Hansen blev dansk topscorer i 32-27-sejren med ni kasser. Gidsel lige efter med otte af slagsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER