Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Nikolaj Jacobsen puster ud efter hård fight: - Vi spiller fremragende hele kampen

Undervejs så det mere end svært ud for Danmark, men hullerne i forsvaret blev lappet og angrebet blev skærpet, og så endte det alligevel med sejr til Nikolaj Jacobsen, der pustede godt og grundigt ud.


Landskampe mellem Danmark og Egypten kan godt gå hen og blive sådan en rigtig håndbold-klassiker. Hvis du er uenig, så blot gense de to seneste af slagsen.


Den nyeste i rækken blev spillet mandag eftermiddag lokal tid, hvor der igen var masser af fysik, tænding og spænding.


Som forventet blev det en ganske hård affære for det danske landshold, der dog holdt tungen lige i munden og var kyniske og bedst, da det gjaldt.


– Det blev hårdt, men det vidste vi også godt. Egypten kommer med en masse fysik, som er meget svært at dæmme op for. Vi dækker fremragende op hele kampen, men jeg ærgrer mig over, at de formår at score på halve chancer, fordi vi har styr på mange ting, siger landstræner Nikolaj Jacobsen efter kampen til DR 1.


– Vi spiller god bold, og det er fint at se, at bagkæden med Mads Mensah, Mathias Gidsel og Jacob Holm fungerer rigtig fint. I første halvleg får de dumme mål, og vi laver mange fejl i forhold til, hvad vi plejer, men i anden halvleg er der meget, der fungerer rigtig godt, uddyber han.


Mikkel Hansen blev dansk topscorer med ni kasser, men det var Mathias Gidsel, der løb med de største overskrifter efter 32-27-sejren.


Læs et fyldigt referat af kampen lige her: Mathias tog Egypten til gidsel: Ny fremragende dansk OL-sejr


Danmark skal i aktion igen onsdag, hvor vækkeuret skal sættes endnu tidligere: Du skal være klar onsdag nat klokken 02.00.


Og det var klokken 02.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER