Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Har aldrig haft det så skidt før: Nu har Mikkel Hansen det ”overraskende godt og spiller mod Egypten”

Mikkel Hansen har ikke været igennem nogle sjove dage på det seneste med tynd mave, ondt i hovedet og ingen nattesøvn. Han vågnede her til morgen overraskende frisk og melder sig klar til kvartfinalen i morgen mod Egypten.


Maveonde, opkast, tynd mave og lange nætter med lidt eller slet ingen søvn.


Danmarks største stjerne, Mikkel Hansen, har været hårdt ramt af den store omgang maveonde, som har raseret på det danske hold og givet mange såvel spillere som ledere problemer.


Men nu er der endelig lys for enden af tunnellen, fortæller Mikkel Hansen, der aldrig har prøvet noget lignende.


Læs også: Nikolaj Jacobsen er ikke meget for at rose sig selv, men: -Vi har jo skabt et godt koncept


-Jeg har det væsentlig bedr og overraskende godt. Jeg har sovet hele natten for engangsskyld. Det var en fornøjelse at vågne af ens alarm og ikke ens … hvad skal man sige … indre alarm. Så jeg er i forholdsvis godt humør her til morgen, siger Mikkel Hansen tirsdag på et digitalt pressemøde.


-Jeg tror måske aldrig, jeg har haft sådan en tur før. Det har været op ad bakke, men for første gang i går kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til mad. Det er vel første skridt.


-Ellers har jeg haft svært ved at holde maden i mig. Det har været frustrerende. Den første nat var den hårdeste med ondt i hovedet, kroppen og febersymptomer. Det viste sig så, at jeg ikke havde rigtigt feber. Men det var naturligvis en lang nat, men lige siden har det rimelig simpelt, uddyber han.


Læs også: Super-Mads fastslår inden afgørelsens time: -Vi har en god selvtillid på holdet


Bare lige for at slå det fast: Mikkel Hansen spiller kvartfinaledysten i morgen mod de egyptiske værter.


Det havde han nu gjort uanset hvad, siger den forsvarende verdensmester.


-Lige meget hvad vil jeg nok spille. Så måtte vi finde en løsning på, hvordan det skulle lade sig gøre. Vi var kvalificeret i kampen mod Kroatien, og der var ingen grund til at risikere noget.


-Jeg var ikke på toppen, eller havde supermeget energi. Jeg havde stadig det sidste i kroppen.


I gårsdagens 12-målsmassakre sad Mikkel Hansen for anden kamp bænket.


Læs også: -Trist at se Kroatien sådan, erkender Mads Mensah efter knusende sejr


Men han fik løsnet nogle skud til opvarmningen og skal senere i dag både styrketræne og træne med holdet.


-Umiddelbart har jeg det okay. Det er svært at vurdere, hvor klar man er inde på banen, når der kommer puls på. Jeg har set Egypten spille, og de løber på det hele. Så jeg må vente med at se, hvordan det ser ud i kampen og så tage det derfra, slutter Mikkel Hansen.


Landstræner Nikolaj Jacobsen melder også én af holdets vigtigste profiler klar til VM-slutrundens hidtil vigtigste kamp.


-Jeg er ret sikker på, at Mikkel spiller i morgen. Men i hvilket omfang og i hvilken forfatning, det ved jeg ikke, siger han.


Danmark spiller kvartfinale, som er vind-eller-forsvind, onsdag aften klokken 17.30 dansk tid mod Egypten.


Det er en kamp, vi dækker massivt på HBOLD.dk med masser af optakt fra den danske lejr samt eksperter, et fyldigt kampreferat, karakterbog og efterfølgende reaktioner fra de danske spillere.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER