Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Udlandsdrømmen venter i fremtiden: -Jeg bliver i GOG so far so good, siger storspillende Gidsel

21-årige Mathias Gidsel bliver ”so far so good” i GOG, som han har kontrakt med frem til sommeren 2022.


Mon ikke, der meget snart venter en masse internationale topklubber, der rigtig, rigtig gerne vil have penge-fingrene i det purunge og storspillende, danske gigatalent.


Specielt efter de første fire VM-kampe hvor Mathias Gidsel er suveræn dansk topscorer med 25 mål og har sammen med Mikkel Hansen leveret flest målgivende afleveringer med hver 13 styks.


Læs også: Karakterbog: Kongen af Kairo – Gidsel gør det igen


Det er bare en lille del af fortællingen fra Gidsels velkomst på den største, internationale scene. Men han har ikke umiddelbart planer om at skifte GOG ud med noget som helst andet lige nu.


-Selvfølgelig har jeg en drøm om at komme til udlandet en dag. Men det tager jeg stille og roligt. Jeg har kontrakt i GOG til 2022. So far so good bliver jeg der, siger Mathias Gidsel om sin helt sikkert store håndboldfremtid på et digitalt pressemøde.


-Der har ikke været noget konkret på bordet endnu. Men jeg kan da godt mærke, at folk skriver og snakker mere om mig.


-Jeg føler mig også udfordret i dagligdagen i GOG og i den danske liga, hvor jeg er glad for at være. Så længe jeg er udfordret, så har jeg lyst til at blive i Danmark, uddyber han.


Læs også: Danmarks VM-darling hygger sig og har det bare sjovt: -Jeg er fyldt med selvtillid, smiler Gidsel


Fra relativ ukendt dansk ligaspiller er Mathias Gidsel nu gået hen og er blevet en verdenskendt landsholdsstjerne.


Faktisk på ganske kort tid. Tre ud af Danmarks fire kampe er den 21-årige GOG-fyr blevet kåret suverænt til kampens spiller.


Spørgsmålet er, om Mathias Gidsel selv sådan nogenlunde kan følge med i det vanvittige tempo?


-Jaeh, det er da gået rigtig hurtigt. Det er fedt. Jeg nyder det. Men jeg vil også have mere. Jeg er her også for at vinde en titel og selvfølgelig kampene. Det kan godt være, jeg bliver kampens spiller, men for mig er det vigtigste, at vi vinder som hold.


Læs også: Vanvittigt store ord: -Jeg stod ikke her uden Morten Olsen, siger dansk landsholdsstjerne


-Vi skal blive ved med at blive bedre og lægge lag på, hvis vi har tænkt os at vinde, konstaterer han.


Den danske højre back gør meget ud af at rose sine verdensklasseholdkammerater og generelt holdet for at have sat ham i netop de situationer, der bliver succes og ikke mindst mål.


Alle roserne skal ikke udelukkende falde tilbage på Gidsel selv, mener han.


-Selvfølgelig er jeg glad for det, jeg har præsteret med på den her scene. Jeg er stolt over mig selv. Men jeg spiller også sammen blandt nogle af verdens bedste håndboldspillere, som er ufatteligt dygtige til at sætte mig op. Så er det nemt at være mig, når holdene ikke kender mig at afslutte tingene. Jeg ved godt, I vil have, jeg sætter ord på mig selv, men det er bare en holdsport, vi skal alle være dygtige.


Læs også: Fra ukendt 16-årig splejs til 21-årig kendt landsholdsprofil: -Jeg er så taknemmelig


-Jeg er topmotiveret til hver kamp. Jeg elsker at være her og stå på den her scene.  Jeg elsker at være omgivet af dygtige holdkammerater, så jeg er sprængfyldt med selvtillid.


-Jeg glæder mig allerede til at spille mod Japan, slutter Mathias Gidsel.


Der er sket lidt på det danske hold siden sejren over Qatar: Emil Jakobsen er blevet indlemmet i den danske trup, Magnus Landin har fået en lille fibersprængning i den ene balle, mens Jacob Holms forstuvede ankel er i bedring, siger Nikolaj Jacobsen.


Med en sejr over Japan sikres den danske VM-kvartfinalebillet: Men Kroatien kan også med en sejr over Japan gøre arbejdet for danskerne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER