Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Adrenalinen kørte rundt hos Gidsel: -Min familie og jeg var helt oppe at køre

Mathias Gidsel faldt først i seng klokken 3 i nat efter at have svaret på adskillige lykønskninger fra venner og familie, der ligesom landsholdsbacken var helt oppe at køre ovenpå hans vanvittige VM-entré.


Så fik 21-årige Mathias Gidsel ellers sørget for at få skrevet sig godt og grundigt ind i historiebøgerne.


Med 10 kasser i VM-debuten blev han den spiller, der i sin slutrundedebut har scoret flest mål – nogensinde. Og i blot sin fjerde landskamp overhovedet.


GOG-backen tog sig selv, holdkammeraterne, landstræneren, familien, vennerne, ja alle, med en storm der bringer de fleste ud af kurs.


Læs også: Fra ukendt 16-årig splejs til 21-årig kendt landsholdsprofil: -Jeg er så taknemmelig


Det gik da også udover nattesøvnen for Mathias Gidsel, der brugte lang tid på at få styr på adrenalinen og de mange store følelser, der er fløjet igennem den unge bagspillers hoved det seneste døgns tid.


-Jeg har ikke sovet særligt meget. Men jeg er okay, siger Mathias Gidsel med det største smil på læben til dagens digitale pressemøde.


-Jeg faldt først i søvn klokken 3. Jeg lå i min seng og svarede på en masse beskeder fra min familie. De var sammen med mig helt oppe at køre. Jeg skulle lige have styr på adrenalinen, før jeg kunne falde til ro.


-Jeg var nervøs inden kampen. Men det gik hurtigt over, da jeg først kom ind i kampen. Det er kæmpestort at stå her til VM. Jeg fik en flyvende start, og kom godt i gang med et par nemme mål. Jeg har det godt. Jeg er glad. Jeg er sprængfyldt med selvtillid. Jeg elsker at blomstre i ansvar.


Læs også: Landstræneren er imponeret over Mathias Gidsels første VM-kamp


Midt i sejrsrusen og den personlige succes så beholder vestjyden begge ben solidt plantet på jorden.


Mere vil have mere.


-Al ære og respekt for Bahrain som hold. Jeg vil også gerne bevise, at jeg er god mod bedre og sværere modstandere, som kommer længere henne i turneringen.


-Det var fedt at få debut i går, men jeg vil gerne vise overfor mig selv og holdet, at jeg kan være med og være med til at bidrage videre til, at vi når rigtig langt. Jeg er stadig helt nede på jorden.


Læs også: -Jeg er vildt imponeret af Mathias Gidsel, mener Ann Grete Nørgaard


-Vi har fuldt fokus på at udvikle os. Jeg er sikker på, at det nok skal blive bedre og bedre. Samspillet med Mikkel Hansen har fungeret godt til træning. Han nyder godt af mit tempo, og jeg nyder godt af, at jeg kan lægge bolden op til ham, så han bare saver den ind. Det så godt ud i går, slutter Mathias Gidsel.


Og så er det Mathias Gidsel velundt, at han her over middag nok lige tager sig et par timer på øjet …


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER