Lasse Dieckmann

Team Esbjerg tager til Aarhus og sejrer

De har haft problemer på udebane denne sæson, men onsdag aften formåede Team Esbjerg at tage begge point, da de besøgte SK Aarhus.

Det var top mod bund onsdag aften, da Team Esbjerg var på besøg hos SK Aarhus. Den tredje øverste mod den tredje nederste i tabellen i Primo Tours Ligaen.

Og det var favoritterne fra Esbjerg, der fik mest ud af aftenens møde. Opgøret fra tæt fra begyndelsen, men efter 10 minutter begyndte Team Esbjerg så småt at trække fra. De gik derfor fra 5-5 til 5-9. Herefter fik SK Aarhus dog snor i Team Esbjerg igen, og stillingen var 13-16 ved pausen.

I 2. Halvleg var kampen stadig tæt. Team Esbjerg formåede dog stadig at holde afstand til SK Aarhus. Derfor kunne Team Esbjerg efter 60 minutter fejrer en sejr på 22-27.

Topscorer fra Team Esbjerg blev Nanna Traberg, der scorede 7 gange. For SK Aarhus blev det Anne Hjort Nielsen, der også scorede 7 gange. Se topscorer listen i Primo Tours Ligaen HER