FCM vandt efter drama

Primo Tours ligaen
Jublende_FCM_baenk

Der var lagt i kakkelovnen til det helt store brag af en håndboldkamp forud for kampen mellem FCM Håndbold og Viborg HK. 

kampen startede umiddelbart bedst for gæsterne fra Viborg. FCM´s Mie Augustesen scorede godt nok kampens første mål, men de efterfølgende 2 scoringer kom fra Viborg HK.

Viborg så med godt forsvarsspil, ud til at have genfundet melodien, oven på sidste uges blamage mod TTH Holstebro. FCM spillede samtidigt op til vanligt højt niveau, og første halvleg bølgede frem og tilbage meget tæt. Stillingen ved pausen var 13-14 i VHK favør.

Anden halvleg startede med 2 mål fra Viborg HK. Først var Line Uno, og der efter Ann Grete Nørgaard på pletten. FCM kom dog hurtigt ind i kampen igen. Blandt andre Sabine Pedersen og Mie Augustesen var velspillende for FCM.

kampen fortsatte helt tæt, men mod slutningen trak FCM det længste strå. kampen endte 26-25 til FCM, og dermed fik mesterskabsaspiranterne lagt afstand i toppen af ligaen, samtidigt med at de slog en lokalrival.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu