Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

- Nu ser det rigtig lovende ud, jubler Henrik Toft Hansen

Tre sejre ud af tre mulige og en kvartfinaleplads allerede. Stregprofil Henrik Toft Hansen erkender, at det hele lige nu ser rigtig godt ud for de forsvarende olympiske mestre.


Så småt kan de danske håndboldherrer begynde at forberede sig på knock-out-kampene efter gruppespillet, som holdet onsdag nat spillede sig frem til.


Danmark er som den første nation klar til den olympiske kvartfinale efter en ti-målssejr over Bahrain. Dermed er landsholdets første målsætning for OL indfriet.


– Det her generelt set rigtig, rigtig godt ud i de første tre kampe. Det ser rigtig lovende ud. Så det var en god dag på kontoret, siger Henrik Toft Hansen efter kampen til DR 1.


Læs også: Master-Morten løste Danmarks problemer i ny sejr: Ubesejret efter tre kampe


Indtil videre har Henrik Toft og Co. ikke dannet sig nogen former for overblik over, hvem de helst vil eller kan møde, når turneringen skifter form og man pludselig er tre sejre fra guldet.


– Alt er så tæt ovre i den anden pulje. Alt kan ske. Vi har haft nok at se til i vores egen gruppe, som vi har haft fuld fokus på. Vi er glade for at være i kvartfinalen, men vi vil gerne højere op i tabellen. Det arbejder vi mod nu, siger han.


Selvom Danmark er klar til kvartfinalen, så er det indledende gruppespil langt fra færdigt.


Læs også: Chokskade bekymrer landstræneren: – Lasse Andersson er ekstrem vigtig for os


Fredag venter Portugal, mens en meget mulig puljefinale mod Sverige finder sted søndag.


Danmark skal spille kvartfinale tirsdag i næste uge. Tidspunkt og modstander er endnu uklart.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER