Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

AG kunne lide, hvad hun så: -Hold op en fornøjelse

Danmark kværnede bare videre og kørte kroaterne over i endnu en perfekt indsats. Ann Grete Nørgaard kunne i hvert fald lide, hvad hun så undervejs i 38-26-sejren.


Kan det blive meget bedre?


Seks kampe, sejre møghamrende sikre, store og imponerende sejre står der ud for Danmark ved VM.


Den seneste kom i hus over de kroatiske viceeuropamestre, der blev kørt baglæns ud af hallen og turneringen med et 12 målsnederlag.


Læs også: Karakterbogen: De højeste karakterer nogensinde?


-Hold da op, en præstation. Det er en fornøjelse.  Alle byder ind. Det er ikke bare lige sådan at få minutter på det danske herrelandshold. Alle vil gerne vise sig frem, når de får chancen. Det er en rigtig, rigtig stærk vinderkultur, der er blevet bygget op, siger Ann Grete Nørgaard efter kampen til HBOLD.dk.


-Jeg er imponeret. Kroaterne havde alt at spille for. Bevares det var en håndboldkamp i første halvleg, men Danmark lukkede vist kroaterne inde i omklædningen i halvlegen. Der er så meget flow og selvtillid på det hold. ALLE byder ind.


Ann Grete Nørgaard fremhæver især Nikolaj Læsø, Mads Mensah, Nikolaj Øris, Kevin Møller og …


-Det er fedt at se, hvordan Mensah styrer det. Nikolaj Øris byder ind. Lasse Andersson kommer bragende i andenfasen. Man kan jo blive ved. Det er jo kun gode præstationer i dag.


Læs også: Sygdomsramte Danmark slår Kroatien overlegent


-Det vil være usandsynligt navlepillende at begynde at sidde og snakke om, hvad der kunne være bedre. Bare se Nikolaj Læsø. Han ofrer sig jo i alt, fordi han godt ved, at det nok er de eneste minutter, at han får. Så vil han gerne sætte sit aftryk.


Kunne det blive meget bedre?


-Det kunne være bedre, at Emil ikke var faldet ind i Niklas Landin. Men Kevin Møller stempler jo også bare ind, slutter Ann Grete Nørgaard.


Læs også: Nikolaj Jacobsen ryger op i det røde felt: -Jeg vil ikke engang svare på dit spørgsmål


Der venter en velfortjent hviledag tirsdag for det danske hold, mens onsdag står på kvartfinale mod de egyptiske VM-værter.


Emil Jakobsen blev kampens topscorer, og spiler, med otte kasser.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER