Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Landstræner skriver til Emil Jakobsen hver dag: -Han er ikke i godt humør

Den danske landsholdsstab er hver dag i kontakt med Emil Jakobsen, der fortsat er testet positiv for coronavirus og ligger totalt isoleret på et andet hotel. 


En stor drengedrøm blev, på Danmarks allerførste VM-kampdag i fredags, hurtigt brast af en positiv coronatest for 21-årige Emil Jakobsen, der så frem til at spille sit første mesterskab for Danmark.


For anden gang er den hurtige venstre fløj blevet testet positiv for COVID-19, som altså nu holder ham totalt isoleret på et andet hotel, end der hvor alle de andre spillere, hold, pressefolk og andet hører til.


Humøret er ikke i top, fortæller Nikolaj Jacobsen, der dog fornemmer, at det unge fløjtalent holder hovedet og humøret oppe i selskab med sin playstation.


-Emil er ikke i et godt humør. Det er klart, at vi skriver til ham hver dag og hører, hvordan han har det. Jeg tror, han er glad for, at han har taget sin playstation med herned, som holder humøret oppe, siger Nikolaj Jacobsen på dagens pressemøde.


Læs også: Åh nej: Dansk landsholdsfløj testet positiv for COVID-19 for anden gang


-Så håber han, ligesom alle os andre, at de tests snart bliver negative, så vi kan få ham ind igen, uddyber han.


Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den danske landstræner vil gå rigtig, rigtig langt for at få indlemmet GOG-fløjen i den danske trup: Tid og tålmodighed er der lige nu masser af.


-Vi vil vente så lang tid som muligt. Han kan jo ikke rejse hjem alligevel. Han er hernede. Men det er klart, sidder han i 14 dage og ikke har nogen bold i hånden, så kan det godt være, det bliver lidt vanskeligere.


-Lad os nu se, om han ikke snart får vendt de tests, så vi kan få ham ind igen.


Han blev testet søndag, og svaret på den venter landsholdslejren på. Er den negativ, så kan det ikke gå hurtigt nok med at få taget test nummer to.


Læs også: Danmark låst inde i voldsom stor boble: -Det er svært at holde overblikket, understreger DHF-sportschef 


Skulle den – forhåbentlig – også vise sig at være negativ, så vil Emil Jakobsen være klar til at spille med det samme og blive genforenet med holdet.


Inden VM snakkede HBOLD.dk med Emil Jakobsen om, hvordan det var at blive trænet af Nikolaj Jacobsen, som har været én af Kerteminde-knægtens helt store idoler.  af sine helt store idoler.


Læs også: Emil Jakobsen vil føre stor dansk fløjtradition videre: -Jeg vil opnå det hele


-Det er meget stort. Han har gjort det rigtig godt også i sin trænerkarriere både i Rhein-Neckar Löwen og for det danske hold. Jeg har megameget respekt for ham som tidligere spiller. Han kan bestemt lære mig nogle af sine tricks. Det har han allerede gjort.


-Jeg har flere, jeg har set lidt op til, som jeg godt kan lide og plukke forskellige elementer fra: Lars Christiansen, Uwe Gensheimer og Nikolaj Jacobsen. Uwe kan mange forskellige ting, og han har flere skudvarianter, som jeg også har gået og øvet mig lidt på i ungdomsårene, slutter Emil Jakobsen.


Indtil da krydser vi fingre for Emil Jakobsen.


Opdateret klokken 11.30:


Dagens gode nyhed er, at han og resten af den danske lejr er blevet testet negative. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund på Twitter mandag over middag. Det betyder, at han nu er én negativ test fra at være en del af landsholdstruppen nu.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER