Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Emil Jakobsen vil føre stor dansk fløjtradition videre: -Jeg vil opnå det hele

Danmarks herrelandshold har altid haft en stolt tradition for at have nogle ekstraordinære venstre fløje igennem tiderne: Nikolaj Jacobsen (148 landskampe), Lars Christiansen (338 kampe og 1503 mål), Anders Eggert (straffekastekvilibrist) Lars Rasmussen (12-årig periode med landsholdet) …


Bliver den næste i rækken GOG-kometen Emil Jakobsen, som vi kan føje til den gyldne fløjliste om forhåbentlig mange år?


Hovedpersonen selv går i hvert fald benhårdt efter at føre den tunge, flotte og fornemme fløjarv videre, som har hersket på det danske landshold i flere årtier.


-Jeg vil da gøre mit for, at vi kan blive ved. Det håber jeg da meget på. Jeg vil hjertens gerne være med til at skrive flere historier på landsholdet om de danske fløje, siger Emil Jakobsen til HBOLD.dk.


-Det er jo det, jeg kæmper for hver dag til træning og brænder for. Jeg kunne godt tænke mig at opnå det hele. Mine styrker er nok mine mange forskellige skudvarianter og spring, som er min fordel.


Den næste i den imponerende fløjrække kunne også sagtens hedde Magnus Landin, mener GOG-fløjen, der lige nu har fem landskampe på CV’et.


Lillebror Landin har lige 60 A-landskampe mere på bagen, siden han debuterede på landsholdet i 2015.


-Der er også mange andre gode end mig, der kan skrive historie. Magnus Landin er godt i gang, og han har måske lidt andre styrker og er lidt mere alsidig. Han dækker så godt op og kan mange ting med sit forsvarsspil.


Drømmene er mange for Kerteminde-fyren, der har spillet hele sin karriere i GOG.


Landsholdskarrieren startede dog ikke helt perfekt, da debuten den 10. april i 2019 endte med et overraskende 32-33-nederlag til Montenegro i EM-kvalifikationen.


Fremtiden skulle dog rigtig gerne byde på mange flere sejre og succesoplevelser.


-Nu er jeg så heldig at opleve et VM nu her. Men jeg kunne godt tænke mig et OL, EM og Final 4. Når jeg engang ser tilbage på min håndboldkarriere, så vil jeg ikke fortryde noget.


-Jeg havde fortrudt, hvis jeg ikke havde taget springet til Flensburg-Handewitt. Jeg vil gerne ud at opleve verden, komme ud og være med til at vinde guld, slutter Emil Jakobsen.


Den finurlige venstre fløjs største klubønske er at slutte sin tid i GOG af med et DM-guld til sommer. Først venter VM i Egypten hvor Danmark skal forsøge at forsvare sit verdensmesterskab fra 2019.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER