Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Morten Nyberg til Hbold: Jeg står tilbage med en tom følelse

TMS Ringsted har igennem hele sæsonen i 1. division været de helt store favoritter til, at sikre sig den direkte oprykning til Primo Tours Ligaen.


Inden 1. division blev sat på pause manglede TMS Ringsted kun et enkelt point i deres tre sidste kampe, for at sikre sig oprykningen.


Tirsdag blev det dog besluttet, at de rykker op uden at spille flere kampe.


Læs også: Alt håndbold er afsluttet i Danmark – Få det store overblik over hvem der bliver mestre og hvem der rykker ned


TMS Ringsteds, Morten Nyberg, var i gang med sin sidste sæson som professionel håndboldspiller, hvorfor tirsdagens beslutning om at afslutte sæsonen betyder, at han får et noget specielt karrierestop.


Vi har her på Hbold fanget ham til en snak:


“Jamen står tilbage med en total tom følelse, selvom det for os i TMS betyder, at klubben kan spille med i det fornemmeste selskab næste sæson. Så man kan sige missionen er lykkes ,til trods for at det skulle være afgjort på banen. Og det var nok lykkes at hente et point mere i tre kampe. Så det er vel fair nok isoleret set på TMS. Der er nogle tabere i den beslutning DHF har taget – Og det måske så knap så fair. Svært lige nu at danne sig det totale billede af taberne i de 4 rækker, men føler med de mennesker der har tabt på skrivebordet, hvis de stadig havde en chance. Helt personligt fylder det også at det her blev min afsked som spiller. Det er besynderligt at sidde tilbage og det bare er slut. Hyldest og fejring af en oprykning og en lang karriere bliver der intet af. Havde været et dejligt punktum. Der er sikkert mange der har det på samme måde. Om det så er en på mit niveau eller Søndergaards. Ham skal Skjern og TV2 så nok hylde trods alt:) Når det er sagt så synes jeg klart det var det rigtige og gøre fra DHF’s side. Og de trak den muligvis også for længe – Men fred være med det. De håbede jo blot. Man vidste jo godt, at det ville blive uden tilskuer hvis man skulle spille igen, og så ville det stadig ikke have den værdi vores sport skal have. Nu der kun at sidde tilbage som spiller og vente på om man må komme tilbage i sin klub og træne af regeringen inden sommeren – Og måske bare få en lille afslutning med sin respektive klub og holdkammerater.”


Morten Nyberg kaster sig efter denne sæson over trænergerningen, da han skal være træner i FIF.


Dette kan du læse mere om HER


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER