Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

FIF præsenterer trænerduoen til den kommende sæson

Pressemeddelelse fra FIF:


Seneste nyt fra den sportlige ledelse for FIF’s herresenior:


“I denne Corona tid, er der selvfølgelig vigtigere ting end sport, nemlig at passe på hinanden og os selv. Derfor er vi også i FIF indstillede på ikke at skulle spille mere i denne sæson uanset, hvad udfaldet af dette så skulle blive.


Vi savner virkelig at spille håndbold og ikke mindst det sociale fælleskab, vi i al ydmyghed synes er helt unikt i FIF Håndbold, men vi tager selvfølgelig denne sundhedsmæssige krise meget alvorligt, hvorfor sporten må vige pladsen, til vi igen kan lave det vi elsker.


Vi er for nuværende ikke klar over om, vi har et 1. divisions eller et 2. divisions hold til den kommende sæson, men uanset hvad, så har vi stadig et unikt miljø, hvor seniorspillere og i særdeleshed unge FIF’ere, kan tage det vigtige og til tider svære spring mellem ungdoms og senior håndbold.


Vi er stolte over vores sæson i 1. division, hvor vi med 3 kampe igen stadig havde muligheden for at undgå den direkte nedrykning. De 14 point der står ud fra FIF i tabellen, er alle point der har været kæmpet en vis del ud af bukserne for at få, og med lidt mere held, kynisme, og ja dygtighed så havde det pointtal også været 4-6 point højere.


Det vidner om at vi har kunnet konkurrere på 1. divisions niveau, hvilket i virkeligheden er vigtigere end de sidste point og held, der måske har manglet.


På herresenior niveau er vi en klub, der har ambition om at være for de unge talentfulde og ældre ærgerrige, der også spiller håndbold fordi det er sjovt. Vi ønsker at være klubben, hvor de unge får muligheden for ikke bare, at være talenter med potentiale, men rent faktisk også får mulighed for at afprøve det. Kombinationen af dette og et godt seriøst træningsmiljø, gør os i stand til at konkurrere på et niveau, hvor nogen vil mene at vi ikke burde kunne konkurrere med den økonomi vi har.


Det er vi helt bevidste om og arbejder derfor benhårdt på også at få løftet økonomien op på samme niveau, som vores sportslige formåen.


Vores strategi er uændret vi ønsker at have en herresenior afdeling, der er en naturlig forlængelse af vores talentfulde spilleres ungdomstid og vi ønsker, at afdelingen primært er udgjort af spillere der har spillet ungdomshåndbold i FIF.


Vi har et lige stort individuelt som kollektivt fokus og prioriterer den fysiske, mentale, taktiske og tekniske udvikling i lige store dele.


En helt central del af denne strategi og målsætning er implementeringen og dermed trænerteamet, hvorfor vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre vores trænerteam på vores bedste herrehold til den kommende sæson.


Morten Mogensen 35 år og Morten Nyberg Kristensen 34 år


Morten Mogensen er stadig en ung træner, der i sin tid i FIF, har trænet 2. division damer med en første plads som resultat og de seneste 2 år har været ansvarlig for U19 drenge. U19 drenge har haft en stejl opadgående kurve, som i denne sæson kulminerede i at være ubesejret i ligaen, kvalificeret til det nu aflyst DM for U19 og med en 5 måls sejr hjemme mod GOG, som helt åbenlyse resultatmæssige beviser på, at Morten er en super dygtig træner og leder. Morten har bevist at han netop besidder det, at kunne skabe rammerne for udvikling af unge talenter, hvorfor vi finder det helt naturligt at Morten fortsat skal være med til at udvikle disse unge spillere i den kommende sæson.


Morten fortsætter ved siden af som en del af teamet omkring U19 drenge.


Morten Nyberg Kristensen er i skrivende stund stadig aktiv som spillende assistenttræner i TMS og har en lang aktiv karriere bag sig, denne bliver dog den sidste inde på banen. Morten er tidligere FIFer, hvor han spillede i 13 år som ungdomsspiller. Han har derudover været forbi ligaklubber som Nordsjælland Håndbold, Århus GF, Team Tvis Holstebro, Ribe-Esbjerg og TMS Ringsted.


Det er altså en profil med erfaring fra højeste niveau som spiller, som vi har store forventninger til, at han kan omsætte i sin kommende trænergerning i FIF.


Med Morten Mogensen og Morten Nyberg Kristensen har vi fået det team vi ønskede og de to herrer glæder sig til hurtigst muligt at kunne komme i gang med planlægningen og endnu mere træningen frem mod den nye sæson.


På vegne af den sportslige ledelse Jesper Monrad”


Forza FIF


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER