Mads Haugaard

Simon Hald forud for slutrundedebut: Det var lidt af en overraskelse

Simon Hald har bare spillet 13 A-landskampe, men nu står stregspilleren fra Flensburg-Handewitt overfor sin slutrundedebut, da han er med i 18-mandstruppen til VM på hjemmebane. En udtagelse, som Hald ikke selv havde set komme. 


Onsdag udtog den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, den 18-mandstrup, der skal være med til VM på hjemmebane om ganske få uger. I den 18-mandstrup var der bl.a. blevet plads til hele fire stegspillere, men det skyldtes, at det er uvist om stregkæmpen René Toft Hansen kan spille hele tuneringen, læs mere her. 


Én af de fire stregspillere, der er udtaget til truppen, er Flensburg Handewitts Simon Hald, der bare har spillet 13 A-landskampe. Men nu kan han altså om ganske få uger få slutrundedebut for Danmark, og stregspilleren var heller ikke forberedt på, at han skulle spille en masse håndbold i januar.


– Det var lidt af en overraskelse for mig. Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle afsted til den her slutrunde, så jeg var selvfølgelig rigtig glad, da jeg fik det at vide. Det bliver en kæmpe oplevelse. Det er min første slutrunde, så jeg glæder mig utrolig meget og er klar på at arbejde rigtig hårdt, forklarer Simon Hald til Flensborg Avis.


Udover René Toft Hansen og Simon Hald er også Henrik Toft Hansen og Anders Zachariassen med i 18-mandstruppen til VM, der starter for Danmarks vedkommende den 10. januar i Royal Arena mod Chile.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER