Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Morten Jørgensen

Landstræneren forklarer: Derfor har jeg udtaget 18 spillere

Nicolaj Jacobsen forklarer, hvorfor han har valgt at tage 18 spillere med til VM-slutrunden i næste måned. En af grundene er René Toft Hansen. 


Det er kun tilladt at have 16 spillere på holdkortet til VM-slutrunden i januar, og undervejs i turneringen er der blot mulighed for at foretage tre udskiftninger. Alligevel har Nicolaj Jacobsen valgt at have en trup på 18 spillere.


Landstræneren forklarer sin beslutning med, at det er praktisk, når Danmark nu alligevel spiller på hjemmebane, og fordi René Toft Hansen muligvis ikke kan spille alle kampe.


– Vi har først og fremmest udtaget 18 spillere, fordi det er VM på hjemmebane, så det rent praktisk gør alting nemmere at have to ekstra med. Og så er René Toft med igen efter at have været ude i lang tid, og han føler sig i god form, men hvis det ændrer sig, så er det blandt andet derfor, vi har fire stregspillere med, siger landstræneren til TV 2 Sport.


Foruden René Toft Hansen er også Simon Hald, Anders Zachariassen og Henrik Toft Hansen udtaget på stregspillerpositionen, hvor Alexander Lynggaard er blevet fravalgt.


Du kan se hele den danske VM-trup her.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER