Lars Rasmussen bekræfter: Siofok er næste destination

Primo Tours ligaen

Lars Rasmussen bekendtgjorde for ganske nyligt, at han efter afslutningen på den nuværende sæson ikke længere ville være at finde i Ringkøbing Håndbold som cheftræner. I stedet bekræfter hovedpersonen nu selv over for TV2 Sport, at han fra sommeren skal træne ungarske Siofok.

Den tidligere landsholdsspiller og EM-guldmedaljevinder fra 2008 har i sin trods alt korte trænerkarriere allerede tiltrukket sig ganske fin opmærksomhed og anerkendelse for sine bedrifter i først Vendsyssel Håndbold og siden Ringkøbing Håndbold.

Læs også: Odder-træner drager mod vest

Og på trods af sin relativt beskedne trænererfaring er Lars Rasmussen begejstret og meget engageret omkring sit forestående udlandseventyr – noget som han bekræftede over for TV2 Sporten tirsdag formiddag.

– Det er ingen hemmelighed, at den danske og den ungarske liga er de to bedste ligaer i verden. Siofok fremlagde et treårigt projekt, som er meget spændende for mig, fortæller Lars Rasmussen således til TV2 Sport.

Den kommende Siofok-træner har i Ungarn underskrevet en tre-årig kontrakt med klubben, der så sent som sidste år ligeledes havde dansk islæt på trænerbænken. Her var det nemlig Christian Dalmose, der stod i spidsen for klubben beliggende i det vestlige Ungarn.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu