Simon Jensen

Lars Rasmussen bekræfter: Siofok er næste destination

Lars Rasmussen bekendtgjorde for ganske nyligt, at han efter afslutningen på den nuværende sæson ikke længere ville være at finde i Ringkøbing Håndbold som cheftræner. I stedet bekræfter hovedpersonen nu selv over for TV2 Sport, at han fra sommeren skal træne ungarske Siofok.


Den tidligere landsholdsspiller og EM-guldmedaljevinder fra 2008 har i sin trods alt korte trænerkarriere allerede tiltrukket sig ganske fin opmærksomhed og anerkendelse for sine bedrifter i først Vendsyssel Håndbold og siden Ringkøbing Håndbold.


Læs også: Odder-træner drager mod vest


Og på trods af sin relativt beskedne trænererfaring er Lars Rasmussen begejstret og meget engageret omkring sit forestående udlandseventyr – noget som han bekræftede over for TV2 Sporten tirsdag formiddag.


– Det er ingen hemmelighed, at den danske og den ungarske liga er de to bedste ligaer i verden. Siofok fremlagde et treårigt projekt, som er meget spændende for mig, fortæller Lars Rasmussen således til TV2 Sport.


Den kommende Siofok-træner har i Ungarn underskrevet en tre-årig kontrakt med klubben, der så sent som sidste år ligeledes havde dansk islæt på trænerbænken. Her var det nemlig Christian Dalmose, der stod i spidsen for klubben beliggende i det vestlige Ungarn.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER