Simon Jensen

Odder-træner drager mod vest

Mads Brandt, der i øjeblikket står i spidsen for Odder Håndbolds 1. division herrer, skal fra næste sæson afløse Lars Rasmussen hos Ringkøbing Håndbolds ligakvinder. Træneren har underskrevet en to-årig aftale med ligaklubben.


Det blev for blot et par dage siden udmeldt af den vestjyske ligaklub fra Ringkøbing, at Lars Rasmussen ikke ville være at finde i klubben efter sommerpausen – i stedet har vestjyderne været på udkig efter en ny træner til at stå i spidsen for klubbens ligamandskab.


Denne jagt har nu nået sin ende, da Mads Brandt i dag tirsdag er blevet præsenteret som ny cheftræner i Ringkøbing Håndbold med tiltrædelse i juli, umiddelbart inden opstarten frem mod 2017/18-sæsonen.


– Efter samtalen med Lars og Henrik lød Ringkøbing Håndbold som et spændende sted. Jeg mener, at Ringkøbing er en klub hvor jeg kan videreudvikle mine træningsmæssige kompetencer, fortæller Mads Brandt i en pressemeddelelse.


– Jeg glæder mig til at trække i træningstøjet og møde pigerne og resten af Ringkøbing Jeg ser frem til et givtig samarbejde med alle i og omkring Ringkøbing Håndbold, fortsætter den kommende Ringkøbing-cheftræner.


Mads Brandt har tidligere stået i spidsen for Randers HKs ligadamer, mens han også var i den spæde start af projektet hos HC Midtjyllands håndboldherrer.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER