Lasse Dieckmann

FCM banker Team Esbjerg i Champions League

Efter en meget lige første halvleg, tog FCM skeen i den anden hånd, og de endte med at vinde kæmpe stort over Team Esbjerg.

38-26 blev slutresultatet i Champions League opgøret mellem FCM og Team Esbjerg. Efter en lige første halvleg, hvor der blev scoret rigtig mange mål, kunne Team Esbjerg gå til pause med en føring på 17-19.

Men efter pausen kom Team Esbjerg slet ikke i gang, og det udnyttede FCM på meget fornem vis. FCM fik hurtigt udlignet til 20-20, og så tog det ellers fart. To perioder i anden halvleg, hvor FCM scorede fem gange i træk, uden at Team Esbjerg kunne score mål gjorde udfaldet. Derfor var stillingen lige pludselig 38-26 til FCM, der blev slutresultatet.

Med de to point ligger FCM nu nr. 2 i Champions Leagues gruppe 2, hvor de har fået 6 point. Over dem har de Gyor med 8 point.