LTH jubler over sejr i første kamp efter jul

1. division - Herrer
Foto: Christina Bundgaard

Foto: Christina Bundgaard

Den overraskende sejr over Skive med cifrene 28-27 skaber glæde og selvtillid hos Lemvig-Thyborøn Håndbold. Sejren gav de rødblusede lidt luft i bunden af rækken, forklarer Søren Nørgård.

Lemvig-Thyborøn Håndbold startede anden halvdel af sæsonen på bedste vis, da de sendte ligaaspiranterne fra Skive fH hjem med et nederlag på 28-27. De rødblusede var foran størstedelen af kampen, og den flotte sejr er vigtig for holdet, forklarer LTH-profil Søren Nørgård.

– Det betyder en hel del for os at lægge ud med en sejr. Efter vi fik frataget seks point på skrivebordet, skulle vi kigge nedad i tabellen og skrabe point sammen. Så det er dejligt, at vi får to point mod Skive, som vi ikke havde budgetteret med, og det giver meget selvtillid, siger Søren Nørgård til HBOLD.dk.

Læs også: LTH-profil om sejr over Skive: En stærk holdpræstation

Lemvig-Thyborøn Håndbold var da også undertippede mod Skive fH, men alligevel hentede de sejren og to vitale point i kampen om at undgå nedrykningsspillet. Det er noget, der vækker glæde i Lemvig-lejren.

– Det er en god følelse, vi står med efter kampen. Det var fedt at hive to point mod Skive, fordi de er et af de bedste hold, siger fløjspilleren.

Vigtig kamp i næste weekend

På fredag skal Lemvig-Thyborøn Håndbold igen i aktion, nemlig på udebane mod Høj Elite. Høj Elite har ét point mere end LTH i tabellen, og det er en vigtig kamp for vestjyderne, forklarer Søren Nørgård.

– Høj er et af de hold, vi skal prøve at overhale, så det bliver en vigtig kamp. Vores sejr mod Skive gør måske, at der ikke er ligeså stort pres på os imod HØJ. Men de har lige slået Ajax, og de har fået ny træner, så de kommer nok med en masse gejst, siger han.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu