LTH-profil om sejr over Skive: En stærk holdpræstation

1. division - Herrer
Foto: Christina Bundgaard

Foto: Christina Bundgaard

Alle spillere bød ind i kampen mod Skive fH, og det var stærkt medvirkende til, at Lemvig-Thyborøn Håndbold hentede to overraskende point, mener fløjspiller Søren Nørgård.  

Lemvig-Thyborøn Håndbold gav i går hjemmetilskuerne en god oplevelse, da de sendte Skive fH hjem med et nederlag på 28-27. LTH kom foran 3-2 efter fem minutter, og derfra lod de ikke gæsterne komme op på siden igen. Sejren blev grundlagt af en stor holdpræstation, mener LTH-profilen Søren Nørgård.

– Vi havde en følelse af, at vi var ovenpå, synes jeg. Når der kom nye spillere på banen, bidrog de også, så det var en stærk holdpræstation. Der var nok flere, der bød ind på vores hold end på deres, og det har måske gjort udfaldet, siger Søren Nørgård til HBOLD.dk og fortsætter med at rose holdet.

– Jeg tror, vi vinder kampen, fordi vi spiller sindssygt godt – alle byder ind, og vi får godt styr på deres angrebsspil. Vi sætter os godt på kampen, så det er en stor cadeau til alle spillere på holdet.

På papiret var gæsterne favoritter, men alligevel sikrede hjemmeholdet sig begge point. Det skyldtes ikke mindst holdets defensiv, forklarer Søren Nørgård.

– Vi var godt indstillet. Vi står kompakt i forsvaret, og vi prøver at holde styr på deres største profiler, især Mads Øris Nielsen og Andreas Toudahl. Det synes jeg, vi lykkes godt med langt hen ad vejen, og så står Ronnie også godt inde i målet, siger han.

Med sejren har Lemvig-Thyborøn Håndbold 11 point efter 14 kampe, mens Skive fH er på andenpladsen i 1. division med 22 point efter 14 spillerunder.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu