Lasse Dieckmann

Silkeborg-Voel sejrede i Esbjerg

De forsvarende danske mestre tabte mandag aften på hjemmebane mod Silkeborg-Voel.

Primo Tours Ligaens topscorer Trine Troelsens højre arm var brandvarm, da hun og hendes holdkammerater mandag aften var på besøg hos Team Esbjerg.

Silkeborg-Voel satte sig på begivenhederne fra start, at de kom foran med 6-11 efter 15 minutters spil. Team Esbjerg kunne ikke følge med, og gæsterne øgede føringen frem mod pausen, så stillingen efter de første 30 minutter var 11-17.

Og med Trine Troelsen forrest, fortsatte Silkeborg-Voel det gode spil i 2. halvleg. Dog var Team Esbjerg ikke klar til at give op, og de var meget tæt på at gøre det hele spændende. Da der var spillet 45 minutter var hullet op til Silkeborg-Voel nede på 18-21.

Team Esbjerg kom dog aldrig tættere på, og Silkeborg-Voel kunne tage hjem med en sejr på 28-31.

Topscorer blev Trine Troelsen, der lavede 10 mål for Silkeborg-Voel.