Lasse Dieckmann

Sæsonens største overraskelse: Randers banker Skjern

Randers HH tog en af de helt store skalpe, da de fredag aften tog begge point fra Skjern på hjemmebanen i Randers.

Der var ikke nogen tvivl om favoritværdigheden inden opgøret i Randers i 888ligaen i aften. Men den var Randers HHs bedste herrerspillere fuldstændig ligeglade med, da de tog i mod en de grønblusede fra Skjern.

Randers HH lagde stærkt fra start, da de kom foran 8-4 efter 10 minutter. Herefter indhentede Skjern, og holdene gik til pause med stillingen 15-13.

I 2. Halvleg formåede Skjern stadig ikke helt af få lukket hullet op til Randers HH. De var lige oppe og snuse, da Lasse Mikkelsen efter 40 minutter scorede på straffekast og gjorde det til 20-19.

Herefter klappede det hele dog for Randers, der holdte Skjern fra at score mål i en periode på 8 minutter. Og det udnyttede de til fulde, da de trak fra og gjorde det til 25-19, da der var spillet 47 minutter.

Og selvom Skjern formåede at indhente en smule af forspringet, så var det ikke nok, og Randers HH kan gå på juleferie med to point og en sejr på 31-27.

Topscorer i opgøret blev Markus Olsson og Bjarte Myrhol fra Skjern, der bombede bolden i kassen otte gange hver.