Stregrokade på vej i Skanderborg

888 Ligaen
Foto: Skanderborghaandbold.dk

Foto: Skanderborghaandbold.dk

Ifølge HBOLD.dk’s oplysninger har Besard Hakaj haft indledende samtaler med norske Elverum, og nu skriver Randers Amtsavis, at Nikolaj A. Nielsen er på vej til Skanderborg. Dermed tyder det på, at der er en stregrokade på vej i festivalsbyen.

Besard Hakaj er pt. skadet, men han har markeret sig som en af profilerne i Skanderborg, men til sommer har han kontraktudløb.

Hakaj-lejren har derfor afsøgt markedet, og her er den norske Champions League-klub, Elverum, ifølge HBOLD.dk’s oplysninger interesseret i at tilknytte stregspilleren med de montenegrinske rødder til næste sæson. Om det bliver til noget er endnu uvist, men meget tyder på, at Besard Hakaj er tabt for Skanderborg, som dermed skal ud at finde en erstatning for den 118 kg tunge stregspiller.

Læs også: Randers HH-profil forlænger ikke kontrakten

Erstatningen har Skanderborg allerede luret på ifølge Randers Amtsavis, der skriver, at det grønblussede mandskab sættes i forbindelse med Randers HH’s Nikolaj A. Nielsen.

– Jeg kan ikke røbe så meget, men jeg skifter til en anden ligaklub. Min agent og jeg har kigget på forskellige muligheder, og der har både været større og mindre ligaklubber inde i billedet. Men i de store klubber ville jeg have udsigt til en rolle som andet- eller tredjevalg. Det ville ikke være godt for min udvikling. Jeg har brug for at være i en klub, hvor jeg har en stor rolle og får spilletid, siger Nikolaj A. Nielsen til Randers Amtsavis.

Forleden dag kom det frem, at Nikolaj A. Nielsen efter fem sæsoner i Randers HH søger nye udfordringer til næste sæson.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu