Brandvarm VM-aktuel dansker med 12 mål

Casper U. Mortensen var ‘on fire’ da TSV Hannover-Burgdorf vandt 29-26 hjemme mod VfL Gummersbach.

Fra kampens start overlod Hannover-Burgdorf ikke noget til tilfældighederne og lod ikke gæsterne fra Gummersbach komme i front.

Efter at have fulgtes ad til stillingen 9-8 trak Hannover fra mod slutningen af første halvleg og kom foran 15-11, men to scoringer i Gummerbach-scoringer før pausen gjorde, at stillingen efter de første 30 minutter var 15-13.

I anden halvleg hang Gummersbach længe på. Helt indtil stillingen 23-22 var opgøret tæt, men tre Hannover-scoringer i træk gjorde, at kampen vippede til hjemmeholdets fordel og endte med en Hannover-sejr på 29-26.

For Hannover blev Casper U. Mortensen topscorer med 12 mål, mens Morten Olsen stod for tre af Hannover-målene.