Jacobsens Löwen væltede fortet i Kiel

Nikolaj Jacobsen og hans Rhein-Neckar Löwen mandskab blev det første hold til at vinde på udebane Kiel i denne sæson i Bundesligaen.

Inden dagens kamp havde Kiel vndet otte ud af otte kampe i Bundesligaen, men allerede fra kampens start lå det i luften, at den stime kunne blive brudt i dag.

Midtvejs i første halvleg var Löwen foran med 7-9, og selvom det lykkedes Kiel med få minutter til pausen at udligne til 14-14, så gik Mannheim-mandskabet til pause foran 14-16.

I anden halvlegs indledning nåede Rhein-Neckar Löwen-føringnen op på 15-18, men tre Kiel-scoringer i træk bragte balance i regnskabet.

Efterfølgende satte Rhein-Neckar Löwen for alvor trumf på, og kom foran med 20-23. Helt tæt på kom Kiel ikke igen i opgøret, som endte med en Löwen-sejr på 26-29.