Lasse Dieckmann

TTH Holstebro vinder efter vanvittig afslutning!

Det kunne ikke blive mere tæt, da TTH Holstebro mandag aften tog i mod GOG.

Det blev en vaske ægte gyser, da TTH Holstebro og GOG mandag aften tørnede sammen. I løbet af de sidste fem kampe har TTH Holstebro vundet de fire med ét mål – og det gjaldt også, da de mødte GOG.

GOG dominerede ellers kampen. De gulblusede fra Gudme kom bedst fra start, og de kunne gå til pause med en føring på 13-16.

Efter pausen fik TTH Holstebro dog lukket hullet, og efter 37 minutter gjorde Magnus Bramming det til 20-20.

Herefter fulgtes de to hold ad, og kampen blev først afgjort i allersidste sekund. Her var TTH Holstebro i angreb ved stillingen 29-29, da der manglede 30 sekunder. GOG havde inden da brændt to gode chancer, hvor Rasmus Lind hev nogle flotte redninger frem i TTH Holstebro målet.

TTH Holstebros første forsøg på at bryde igennem GOGs forsvar mislykkedes, og så endte bolden i hænderne på Jac Karlsson. Han havde ikke tid til at tøve, så han tyrede, stående bolden i kassen lige i samme sekund som haluret brølede. Og på trods af protester fra GOG, så dømte dommerne bolden inde, og TTH Holstebro kunne igen fejre en étmålssejr.

Topscorer i opgøret blev GOGs Frederik Clausen, der scorede otte gange.