Miklas Ravn Campbell

Super start fra Skjern sikrede sejr

Skjern tog på hjemmebane imod Ribe-Esbjerg. En kamp som aldrig blev spændende og Skjern sikkert vandt 34-26.

Der havde inden dagens kamp ikke været den store pointhøst fra de to mandskaber, og derfor var der vigtige point på spil i aftenens opgør.

Skjern holdet var fuldstændig klar fra start, og kom med et pres, som et Ribe-Esbjerg hold, der vidst ikke for alvor havde forladt omklædningsrummet, var langt fra forberedt på. Dette betød at Skjern efter god 9 minutter spil, havde bragt sig foran med hele 8-0.

Efter næsten 10 minutter valgte REHH også komme på tavlen, da den tidligere KIF-svensker Lukas Karlsson fik brudt Skjernmuren. Dette var startskuddet for REHH angrebet, som efterfølgende fint lykkedes i deres angreb. Men desværre for Ribe-Esbjerg, så fik de ikke styr på Skjerns offensiv. Derfor byttede to hold mål resten af 1 halvleg, og gik derfor til pause med stillingen 20-11.

Igen var det hjemmeholdet fra Skjern, der kom bedst ud fra omklædningsrummet. De scorede tre scoringer i træk, og derved så det virkelig svært ud fra Ribe-Esbjerg.

REHH formåede ikke at lave et comeback, og derfor kørte Skjern sikkert sejren hjem. Straffekastspecialisten Lasse Mikkelsen scorede kampens sidste mål, og gjorde det til 34-26. Skjern holdte derved fast i deres 8-målsføring, som de fik efter deres fantastiske start.

Skjern fik med de to point lidt pusterum til 9.pladsen, der ikke giver en plads i slutspillet. Ribe-Esbjerg derimod kigger nok nedad på Skanderborg, som de nu har 6 point ned til. Og derved også 6 point ned til pladserne, der resulterer i kampen om nedrykningen til 1.dviisionen.