Lasse Dieckmann

Aalborg Håndbold bevarer førstepladsen

Aalborg Håndbold vandt onsdag aften over Århus Håndbold og de bevarer dermed førstepladsen i 888-Ligaen.

I første halvleg var det en ganske lige affære. Aalborg Håndbold var foran det meste af tiden, mens Århus Håndbold hang på, og der kom aldrig for alvor afstand mellem de to hold.

Gæsterne fra nordjylland kunne derfor gå til pause med en føring på 13-15.

Efter pausen fik Aalborg Håndbold slået et større hul til Århus Håndbold. Og det blev et hul, hjemmeholdet aldrig kom rigtig tæt på at få lukket.

Tobias Ellebæk bragte efter 38 minutter Aalborg Håndbold foran med 15-20, og kørte aalborgenserne den ellers bare hjem uden at lægge større afstand til Århus Håndbold.

Slutresultatet blev 26-31, og de bevarer derfor 1. pladsen i 888-Ligaen. Topscorer i kampen blev Århus Håndbolds Omar Ingi Magnusson, der scorede 7 gange. Se statistik for alle spillere HER