Danmark fik den rumænske revanche

To gange på ét år har Rumænien sendt Danmark til tælling. Danskerne tog i dén grad revanche, da Rumænien blev besejret 21-17 og dermed er Danmark semifinaleklar.

Det danske angrebsspil fortsatte i starten af opgøret takterne fra Rusland-kampen. Anne Mette Hansen gjorde hvad der passede hende, men manglede skarpheden i starten af kampen, når hun skulle afslutte.

Efter 18 minutter var stillingen derfor 6-6, men hen mod slutningen af første halvleg fik danskerne overtaget og gik til pause foran 12-10.

Sandra Toft havde for alvor forhekset det danske mål, som Rumænien havde mere end svært ved at for bolden ind i.

Den danske føring var efter 38 minutters spil på 16-12, og selvom rumænerne tog en timeout hjalp det intet.

Danskerne kom foran 19-13 med et kvarter igen. Trods forskellige rumænske træk lykkedes det aldrig rumænerne at komme tilbage i opgøret.

Hen mod slutningen af kampen, da sejren var i hus, var det også en tydelig rørt Klavs Bruun Jørgensen, der gik og uddelte high five og kram på den danske bænk.

Kampen endte med en sikker dansk sejr på 21-17, og dermed er danskerne klar til EM-semifinalen mod Holland på fredag.