Hbold.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

27.01.2013 kl. 12:19 af Nicklas Vinde. Foto: Scanpix

Hellgren: Landin er som Messi

Niklas Landin har forudsætningerne for at blive den bedste målmand nogensinde. Han kan tage målmandsspillet til et helt nyt niveau på samme måde, som Lionel Messi har taget fodboldspillet, siger Landins målmandstræner Claes Hellgren. 

For fem år siden startede Ulrik Wilbek et projekt ledet af den svenske målmandstræner Claes Hellgren, som skulle finde og træne seks  danske målmænd med henblik på tage over efter målmandsikonet Kasper Hvidt. 

 

Niklas Landin, Jannick Green, Søren Pedersen, Kasper Larsen, Tim Winkler og Anders Petersen var de målmand, man satsede på. Af disse var der to målmænd, der skilte sig ud. Den ene lidt mere end den anden.   

 

- Første gang vi havde ham på holdet, havde vi tolv målmænd, som vi havde fra forskellige dele af verden. Ved den samling rangerede vi dem, og vi rangerede Niklas Landin som nummer ét og Jannick Green nummer to ud af de tolv målmænd, siger Claes Hellgreen til HBOLD.dk.

 

- Vi vidste, fra første gang, vi havde målmændene samlet, at han havde et helt fantastisk talent.

 

Håndboldens Lionel Messi
Men den lange Landin har ikke bare et fantastisk talent, han er helt uden begrænsninger i sin stilen mod tronen som tidernes bedste.

 

- Han har ingen begrænsninger. Han kan tage det her til et helt nyt niveau. Det kan han, fordi han har den størrelse på to meter, og han har en bevægelse, som om han var 20 centimeter kortere.

 

- Der har jo de senere år været ti målmænd i verden, som når de slår til, er bedst i verden. Man kan nævne Thierry Omeyer, Steinar Ege og Kasper Hvidt, men Niklas kan tage det ét niveau til.

 

- Det er ligesom, når Messi spiller fodbold, så tager han det ét niveau til.

 

At tage målmandsspillet til helt nye højder er dog ikke noget, der kun kommer med talent. Der skal bruges knofedt.

 

- Men det afhænger også af, om man selv arbejder hårdt hver dag og fokuserer på at ville udvikles. Niklas har villigheden til det og drømmen om det, og det er det vigtigste. Han vil det her så inderligt meget.

 

- I Sverige siger vi; Vil man være bedst, så må man være nørd.

 

Større end Kasper Hvidt
Man skal kun tilbage til 2008 for at finde Hellgrens første træningssamling med den dengang 19-årige Niklas Landin, og selvom talentet var enormt, så er udvikling gået en del hurtigere, end forventet.

 

- Det er gået lidt hurtigere, end jeg troede. Niklas har jo allerede slået igennem på verdensniveau. Han er allerede nummer tre-fire i verden.

 

- Det er et fantastisk arbejde, han har gjort for at blive god. Men han har også frem for alt fået chancen for at komme frem ved, at Ulrik Wilbek har valgt at satse på målmændene. Det har vi gjort i mange år i Sverige, hvor vi har fået mange målmænd frem. Så vi ved, at hvis man lægger lidt energi i det, så kan man skabe dem, hvis man har den rette indstilling, og det har Niklas.

 

I Sverige har I målmandsikonet Tomas Svensson. Bliver Niklas Landin bedre?

 

- Ja, der er god chance for, at han kan blive det. Den største igennem tiderne i Danmark er jo Kasper Hvidt, og han har en god chance for at blive lige så god eller bedre end Kasper Hvidt.

 

Så han er ikke lige så god som Kasper Hvidt endnu?

 

- Jo, men man må jo kigge på hele karrieren. Jeg tror, at Niklas kan tage spillet til et helt nyt niveau, i og med at han har fysiske forudsætninger, som er ekstreme.

 

Altid nummer to

Der har ej heller været tvivl om Jannick Greens niveau, men siden ungdomsårene har Green altid stået i skyggen af Danmarks målmand nummer ét – nøjagtigt som han gør det den dag i dag på landsholdet.

 

- Jannick kan også komme utroligt langt. Det er et talent, som har haft mange flere skader end Niklas, så han ligger lidt efter rent fysisk. Den dag, hans fysik er der, så kan han absolut tage det op i verdensniveau.

 

Kan han komme op på niveau med Landin?

 

- De har jo spillet sammen hele tiden, og Niklas har ligget et lille bitte skridt foran. Men absolut. Selv ser jeg Jannick som en potentiel verdensmålmand. Absolut. Det gør jeg virkelig.

 

Niklas Landin har med sine blot 24 år allerede vundet EM-guld og VM-sølv med det danske landshold siden debuten i november 2008.

 

Ligeledes har han stået på mål for de danske klubber GOG Svendborg og Bjerringbro-Silkeborg, inden han skiftede til Rhein-Neckar Löwen i den tyske Bundesliga. 

SØG PÅ HBOLD.DK

Spillekupon

Klik på et odds for at tilføje spillet til kuponen
Evt. systemer og kombinationer

SpiltyperIndsats kr.Vind

  • Samlet indsats

  • Samlet gevinst

  Odds har ændret sig.

  Live lige nu

    I øjeblikket ingen odds.

    SEKTION: NYT FRA BOXER HERRELIGAEN

    Vis valgte

    SEKTION: NYT FRA BOXER DAMELIGAEN

    Vis valgte

    SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - HERRER

    Vis valgte

    SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - DAMER

    Vis valgte

    SEKTION: NYT OM LANDSHOLDENE

    Vis valgte

    SEKTION: NYT FRA BUNDESLIGAEN

    Vis valgte

    SEKTION: EUROPÆISKE TURNERINGER

    Vis valgte

    SEKTION: SPILFORSLAG

    Vis valgte

    14:07
    18+

    HBOLD.dk drives af Ecosys A/S, Mørksøvej 23, 8600 Silkeborg, CVR-nummer 30556372

    Bet25 A/S er ligeledes ejet af Ecosys A/S, og er licenseret af Spillemyndigheden.

    Din stemme kan ikke registreres!

    Du skal være logget ind på din brugerprofil, for at kunne deltage i denne afstemning.

    ×

    Login med NemId

    ×

    Åbn konto

    ×

    Indbetaling

    hjælp

    Her i vores FAQ kan du finde hjælp både til dit brug af Hbolds redaktionelle indhold, og muligheden for at spille via din konto hos Bet25.dk.

    Hvis du mod forventning ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så klik på Kontakt Os herover, hvor du bla. har mulighed for at chatte med vores kundemedarbejdere.

    NemID er ét digitale signatur og fælles log-in til både den offentlige og den private sektor. Et fælles log-in. NemID er det samme log-in alle steder. Uanset om du vil bruge din netbank eller din kommunes online selvbetjening; og uanset om du skal hente din årsopgørelse fra SKAT, åbne din e-Boks eller du skal spille hos din fortrukne spilleselskab. Måden du logger ind på er fuldstændig den samme. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort med "nøgler" (engangskoder). Når du logger på taster du først dit bruger-id og din adgangskode og derefter en nøgle fra dit nøglekort.

    Du skal bestille et gratis NemID kort på www.nemid.nu eller købe en elektronisk nøgleviser her.

    Du bedes kontakte vores kundeservice på support@hbold.dk eller brug vores Live Chat Support.

    Dit login til hbold.dk gælder både til hbold.dk, Bet25.dk, Rød25.dk og kanalsport.dk, og du kan spille direkte ved Bet25 på hbold.dk. Da NemID er obligatorisk for at logge ind på online spillesteder i Danmark pr 01.01.2012 hvor den nye spillelov trådte i kraft, skal det altså også bruges på hbold.dk. Det er for at beskytte dig mod f.eks. hacker angreb mm. For at vi sikrer dig bedst muligt så du kan spille i et fair og sikkert miljø.

    Så er det ikke muligt at oprette en konto.

    Vi bestræber os på at understøtte alle systemer, så du kan se med uanset hvilken enhed, browser eller operativsystem du bruger. 

    Er du på mobil/tablet og streamen ikke virker, bedes du kontakte support@hbold.dk med informationer om hvilken enhed og browser du benytter.

    Hvis du benytter PC eller Mac, skal du have Flash installeret. Flash kan hentes her.

    Vi bestræber os på at understøtte alle systemer, så du kan se med uanset hvilken enhed, browser eller operativsystem du bruger. 

    Hvis du benytter PC eller Mac, anbefales det at have Flash installeret. Flash kan hentes her.
    Men indslagene burde også kunne afspilles uden på langt de fleste systemer. Har du stadig problemer, kan du kontakte os på support@hbold.dk med detaljer om din browser, operativsystem og evt. Flash-version.

    Det er vigtigt for os, at levere signalet til dig så hurtigt som muligt. Typisk ligger signalet med en forsinkelse på omkring 5 sekunder på PC/Mac, men kan i visse tilfælde være mere. Et normalt HD TV signal via kabel-tv er typisk omkring 10 sekunder forsinket, så streamen på hbold.dk har altså normalt mindre forsinkelse end du oplever på dit tv.

    Alt spil på siden opereres af Bet25 A/S. Bet25 A/S ejes, ligesom Hbold, 100% af Ecosys A/S og kontrolleres af Spillemyndigheden.

    Du kan læse mere omkring klubbet på www.klubbet.dk

    Nej, alle gevinster der er vundet hos bet25 er skattefrie i Danmark. Bet25 har dansk spillelicens i Danmark så derfor er alle gevinster skattefrie for kunderne.

    Når du er logget ind, kan du gå til "Min konto", ved at klikke på dit brugernavn øverst til højre. Her er der så et link til betalingshistorik i menuen til venstre.

    Der er en lille forsinkelse på livespil for, at kunderne og udbyderen ikke acceptere et spil hvor der f.eks. bliver scoret et mål eller andet der kan have stor betydning for oddsene på kampen.

    Dette kan du gøre inde på din konto. Klik på dit brugernavn, Under Nyhedsbrev, klik på afmeld. Har du afmeldt dig og gerne vil tilmeldes igen, klik da på det blå link under Nyhedsbrev.

    Nej du kan kun udbetale til din Nemkonto. Det er for din egen og vores sikkerhed.

    Man skal være over 18 år for at åbne konto og for at spille hos Bet25.

    Du kan desværre ikke ændre dit brugernavn

    Du skal kun bruge dit password på mobilsiden.
    Du kan ændre dit password under ”Min Konto” når du er logget ind.
    Har du glemt dit password skal du kontakte kundeservice.

    Alle dine personlige oplysninger hos Bet25 er sikret og kryptere via SSL (Secure Socket Layer) og de bliver lagret krypteret i vores systemer. Vi deler aldrig dine oplysninger med tredjepart uden din accept.

    Bet25 tager ikke et gebyr for indbetalinger – Men det kan være at din bank/betalings udbyder tager et gebyr.

    Der findes enkelte årsager til at din konto kan være spærret. Det kan være på grund af fejlindbetalinger, på grund af fejllogin eller du ikke har verificeret din konto inden for 30-dage efter oprettelse. Du bedes kontakte vores kundeservice for yderlige hjælp.

    Nej det er ikke muligt at overføre penge mellem to forskellige konti.

    Nej man må kun have en personlig konto – Det er muligt for to eller flere personer i en hustand at åbne konto – men der kan være begrænsninger på bonus og tilbud til disse.

    Du skal kontakte vores kundeservice, da vi skal verificere din nye identifikation for at få ændret dit navn hos os.

    Ja det er muligt at ændre sine indbetalings grænser – Det kan tage op til 24 timer før de træder i kræft.

    Nej det er ikke muligt, at fortryde og du kan ikke ændre den periode du har valgt. Dette kan kundeservice heller ikke af sikkerhedsmæssige årsager.

    Der kan være mange grunde til det. Prøv at genindlæse siden i browseren, prøv at tøm din hukommelse/cache i din browser og genstart computeren. Hjælper dette ikke så kontakt vores kundeservice på support@hbold.dk eller brug vores Live Chat hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

    Ja det er muligt at ændre sine indbetalings grænser – Det kan tage op til 24 timer før de træder i kræft.

    Nej det er ikke muligt, at fortryde og du kan ikke ændre den periode du har valgt. Dette kan kundeservice heller ikke af sikkerhedsmæssige årsager.

    Dine penge forbliver på din konto og evt. gevinster vil blive tilføjet din konto i perioden.

    Har du spørgsmål eller problemer der relaterer sig til betting, så kan du kontakte os på support@bet25.dk eller på livechatten alle ugens dage fra kl. 10-22.

    Start chat
    Du kan også fange os på telefonen på: 30358725

    Hvis du har spørgsmål til udsendelserne eller andet relateret til indholdet på Hbold, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@hbold.dk