Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Atter millionoverskud i Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold leverede i sæsonen 2022-23 et økonomisk resultat på 1,73 mio. kr. før skat, og har dermed for 13. år i træk overskud.


Selvom den forgangne sæson ikke levede op til de sportslige ambitioner, i det Super Cup’en blev eneste tilføjelse til listen over klubbens titler, fortsatte væksten uden for banen med en rekordhøj omsætning.


Dette skyldes ikke mindst at der igen var udsolgt af sæsonkort på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, ligesom antallet af samarbejdspartnere nåede nye højder. I alt støttede knap 500 virksomheder op om klubben, hvilket bidrog til det positive resultat.


– Vi har igen leveret et meget tilfredsstillende økonomisk resultat, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for den store indsats der er lagt, for at sikre den videre økonomiske udvikling og opbakning af klubben, hvilket blandt andet kan ses i de investeringer der er sket på såvel den sportslige som oplevelsesmæssige side, siger bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold Eigild B. Christensen.


I samarbejde med Aalborg Kommune er der således i Sparekassen Danmark Arena blevet gennemført udvidelse af tilskuerkapaciteten fra 5.000 til 5.500 siddepladser, ligesom toiletforhold, omklædningsrum og lyd- og lysanlæg har fået en markant opgradering. Samtidig er der til sæsonen 2023-24 investeret yderligere i spillertruppen, hvor navne som Niklas Landin, Simon Hald, Aleks Vlah og Thomas Arnoldsen er kommet til.


– Vi har stort fokus på at ville tilbyde den bedste oplevelse for vores mange fans og samarbejdspartnere, det gælder i høj grad det vi leverer på banen, men bestemt også uden for banen. Derfor er det også glædeligt, at vi trods manglende sportslig succes i den forgangne sæson fortsat oplevede fremgang på alle parametre uden for banen, lyder det videre fra Eigild B. Christensen.


Ny strategi sætter retningen for de kommende år


Over de seneste 12 måneder har Aalborg Håndbold arbejdet med udviklingen af en ny strategi, ligesom man har gennemført en rebranding af klubben der underbygger den nye strategi.


– Vi lægger ikke skjul på at vi har skyhøje ambitioner, og vores erklærede vision er at blive verdens bedste håndboldklub, både på og uden for banen. Det kan lyde voldsomt, men med det stærke fundament vi står på, som er opbygget over en årrække, mener vi at ambitionerne er berettigede.


– Derfor er vores sportslige målsætning, at vi i sæsonen 2023-24 vil jagte sejren i alle de turneringer vi stiller op i, mens målet rent økonomisk igen er at sikre et positivt resultat, så vi ikke blot kan fastholde, men fortsat også udvikle det stærke grundlag vi har opbygget, både sportsligt og kommercielt, afrunder Eigild B. Christensen.


Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER