Nikolaj Jensen

GOG-profil undrer sig over koncentrationsproblemer: - Det skal vi hurtigt ændre på

Godt nok vandt GOG udebanekampen mod Nordsjælland 31-34 som forventet, men stregprofil Lukas Jørgensen kalder selve præstationen ”ikke særligt tilfredsstillende”, og det skyldes særligt én ting.


Det var ikke med ro helt ned i maven, at Lukas Jørgensen og Co. forlod Nordsjælland og Hillerød med pligtsejren og to tiltrængte point i toppen af tabellen.


Der var alligevel et par rynker at spore i panden på den profilerede stregspiller, der særligt ikke var glad for at opleve fynboernes koncentration – eller mangel på samme i løbet af de 60 minutter:


– Vores spil er ikke tilfredsstillende. Vi kommer komfortabelt foran, og vi starter kampen godt ud, men vi er jo ikke koncentreret nok. Det er slet ikke tilfredsstillende. Det skal vi være over 60 minutter, siger Lukas Jørgensen til HBOLD.dk.


– Det er ikke Aalborg, der spøger?


– Nej, det synes jeg ikke, det er. Jeg føler, det mere må være Aalborg, der er presset nu. Det er os, der er lige i hælene på dem. De ved, at de skal vinde deres kampe, ellers så skal vi nok tage dem.


– Nu tænker jeg også mere på Champions League?


– Vi er vant til, at der er mange vigtige kampe. Det er en del af det at være i en klub som GOG: Man skal kunne tage én kamp ad gangen, fordi der er så mange vigtige hele tiden. Vi formår ikke at gøre det helt så koncentreret og skarpt nok mod Nordsjælland. Men nej, jeg synes ikke, der er andet, der ligger og roder.


– Vi er procesorienteret. Vi ved godt, at det er i slutningen af maj og start juni, at det hele skal afgøres. Det er vigtigt for os, at alle kampe skal spilles og gøres os til en stærkere trup. Selvfølgelig er vi altid glade for to pint, men vi er ikke tilfredse, hvis vi ikke har leveret det, vi skulle.


– Hvad lærte I så af kampen?


– Der var gode takter, og det skal vi tage med videre. Det er vigtigt, at vi ikke forfalder til at lave for mange fejl. Jeg håber, at det kun var én gang, vi havde koncentrationsproblemer. Det skal vi kunne ændre på rimelig hurtigt, og det håber jeg også på, vi gør.


– Nu kan du jo kun tale for dig selv, men hvad tror du, det skyldes?


– Det er svært at sige. Vi har været lidt adskilt, men det skal ikke være et problem. Det har vi været vant til. Samtidig har drengene i klubben fået lidt fri, fordi vi har haft et tæt kampprogram, så det er tiltrængt med lidt fridage.


– Men det gør bare, at vi skal kunne stille skarpt ind, og det er et større ansvar for os spillere at være til stede, når vi så kommer til kamp. Det er bare ikke godt nok. Og så det handler bare om at kigge indad og så hurtigt komme over det, slutter Lukas Jørgensen.


GOG møder Aalborg på udebane i torsdagens første af to Champions League-ottendedelsfinaler.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER