Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nico Gam

Mathias Gidsels barndomsidoler - Skjern-legende på listen

Mathias Gidsel var gæst i programmet Håndboldlogen på TV3 Sport i starten af sidste sæson, og her afslørerede verdensstjernen sine 3 idoler som barn. 


Går vi bare 3 år tilbage, var der ikke mange der kendte Mathias Gidsel, men nu har han netop gennemført sin fjerde slutrunde, hvor han igen kunne tage guldmedaljen om halsen og kalde sig slutrundens MVP. En karriere, som er gået ekstremt stærkt, men ligesom de fleste andre professionelle håndboldspillere har Mathias Gidsel også haft nogle barndomsidoler, som han har set op til og er blevet inspireret af.


Mathias Gidsel udnævner tre barndomsidoler, som hver især har inspireret ham som håndboldspiller. Det drejer sig om den franske finurlige højrefløj Luc Abalo, den kroatiske strateg Ivano Balic og Skjern Håndbold-legenden Jesper Jensen.


“Jeg kan bare huske som lille dreng, at jeg stod og så hvor cool og hvor sej han så ud, når han spillede håndbold. Han var så rolig og den der ledelsesfigur han var, det bare sådan jeg tænker som idag, at jeg gerne vil være. Du kunne aldrig få ham hylet ud af, at det stadig handlede om en håndboldkamp”, fortalte Mathias Gidsel om Jesper Jensen i programmet Håndboldlogen.


Mathias Gidsel er en meget populær landsholdsspiller, og der findes garanteret mange børn og unge i Danmark i dag, som drømmer om at blive ligesom Gidsel.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER