Michael Ehrhorn

SønderjyskE i rekordhandel

Aia Høgh Raadshøj skifter med øjeblikkelig virkning til Aarhus United i det, cheftræner og sportschef Peter Nielsen kalder en rekordhandel for SønderjyskE Damehåndbold.


Tilbage i november skiftede Aia Høgh Raadshøj fra konkursramte Randers HK til SønderjyskE, men den i Hobro-bosatte venstreback skifter nu lidt tættere på bopælen og familien.


– Vi er ærgerlige over, at afstanden blev for stor for Aia. Hun er en meget talentfuld spiller, som vi virkelig havde set frem til at arbejde sammen med. Vi har selvfølgelig fuld respekt for, at hun har indset, at hun alligevel har behov for at komme tættere på familien, siger Peter Nielsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:


– Vi lægger stor vægt på, at spillerne oplever at de kan få tingene til at fungere godt i hverdagene. Vi ønsker kun Aia alt det bedste og lykke til på hendes vej. Samtidigt har vi også indgået en fin handel med Aarhus United. Det er en rekordhandel for SønderjyskE Damehåndbold, og det er vi meget tilfredse med.


– Nu koncentrerer vi os om dagens kamp i Arena Aabenraa mod netop Aarhus United. Her er alle i lyseblåt meget opsatte på at, århusianerne ikke skal have points med hjem i spillerbussen, understreger Peter Nielsen.


Aia Høgh Raadshøj nåede at spille fire kampe for SønderjyskE og lave tre mål.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER