Mads O. Madsen

Rækker Mølle siger farvel til træneren

René Hamann-Boeriths stopper i Rækker Mølle Håndbold til sommer.


Efter halvanden år i Rækker Mølle Håndbold har René Hamann-Boeriths valgt at stoppe som træner for 1. Division Herrer efter denne sæson. Beslutning er taget, da René ikke kan forene hans fuldtidsarbejde med de lange køreture og træningsmængden på et 1. Divisionshold.


– Vi er i Rækker Mølle Håndbold kede af René’ beslutning, men respekterer det valg som René har taget. Vi er glade for den beslutning vi tog tilbage i december 2021 om at ansætte René som træner i jagten på oprykning fra 2. Division til 1. Division, som heldigvis lykkedes i sommers. Det har været et godt og ikke mindst rigtigt samarbejde, og Rækker Mølle håndbold er utrolig stolte over at René har været en del af vores klub og fortsat vil være her sæsonen ud, siger Søren Madsen


-Jeg har valgt at stoppe i Rækker Mølle Håndbold efter denne sæson pga. mit arbejde. Jeg har ikke længere mulighed for at bruge den fornødne tid på at være træner i Rækker Mølle Håndbold. Det har ikke været nogen nem beslutning, da jeg er rigtig glad for at være træner og være en del af klubben og holdet. For mig er der kun et mål for resten af denne sæson: Jeg vil bidrage så meget jeg kan for at Rækker Mølle er et 1. Divisionshold i sæsonen 2023/24, siger René Hamann-Boeriths.


Vi forventer inden for nærmeste fremtid at kunne præsentere det nye trænerteam for næste sæson.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER