Michael Ehrhorn

Danske talenter samlet under samme tag ved stor samling

I dag er 120 talentfulde håndboldspillere mødt ind til talenttræning i Vejen. Og denne gang er drengene og pigerne samlet under et tag.


Det er første gang, at talenttræning for piger og drenge afvikles sammen – i et forsøg på at understøtte tankerne og indsatserne i talentarbejdet i Dansk Håndbold, lyder det fra talentchef Søren S. Frydendal i en pressemeddelelse:


“Det er et klart mål, at talentarbejdet skal have mere fokus på udvikling og mindre på selektion. Ved en fællessamling for drenge og piger er håbet, at der skabes rum for erfaringsudveksling mellem trænerne på drenge og pigesiden, at spillerne får mulighed for at lære af hinanden, og klubberne kan opleve træning for begge køn samme sted.


Så vi håber, at der opstår et fantastisk læringsrum for både spillere og trænere. Derudover håber jeg naturligvis også, at spillerne får en god weekend med høj faglighed, men også at det sociale element får en ekstra dimension med blanding af kønnene”.


Til samlingen vil drengene og pigerne have en normal samling ift. indhold og fokuspunkter, dog krydret med fælles teambuilding-aktivitet fredag og et fælles trænermøde lørdag.


Har man som klubtræner eller talentudvikler lyst til at få et indblik, er det bare at møde op i Vejen idrætscenter.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER