Michael Ehrhorn

Fredericia handler ind: Henter højreback

Fredericia Håndboldklub har indgået en toårig aftale med højrebacken Jonas Langerhuus, der afløser Mads Christiansen, som stopper i klubben til sommer.


Mads Christiansen kom ti FHK i sommeren 2021, og ved kontraktudløb den 30. juni 2023 stopper han i klubben.


– Mads har ydet en god og solid indsats i Fredericia Håndboldklub de seneste to sæsoner. Mads er utrolig professionel og yder altid 100 procent til træning og kamp. Hans rolige væsen er en gevinst til enhver håndboldtrup. Inden Mads stopper, så er der en spændende halvsæson, hvor vi skal fighte for at komme med i slutspillet og forhåbentligt indfri vores målsætning så Mads kan slutte af i FHK på fornem vis, siger administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen.


Afløseren for Mads Christiansen bliver Jonas Langerhuus, der har spillet i HC Midtjylland siden sommeren 2021. I denne sæson i ligaen har Langerhuus lavet 62 mål og 60 assists.


– Jonas er en utrolig stærk duelspiller, samt en der har stor spilforståelse og blik for stregspillet. Han kommer med fart og power til vores angrebsspil, og han er en solid forsvarsspiller, og med hans fart giver det os yderligere et våben til kontrafasen, siger Thomas Renneberg-Larsen.


30-årig Jonas Langerhuus glæder sig til at trække i FHK-trøjen og få thansen ARENA som hjemmebane.


– Der er en fed stemning omkring klubben, og ambitionerne er fede. Der er muligheder i byen og der er fede fans, som kommer med usaglige bemærkninger på en måde som jeg elsker det. Det er et perfekt match for mig, siger Jonas Langerhuus.


Langerhuus ser frem til at tiltræde i FHK, hvor han glæder sig til at spille for et hold, der har ambitioner om at spille med i den sjove ende af tabellen.


– Vi får et godt hold til næste sæson. Når vi har de ambitioner, som der er, skal vi ud at præstere. Der er et andet forventningspres end hvad jeg har været vant til i HC Midtjylland i den her sæson, hvor man “bare” gerne vil overleve i ligaen, fortæller Langerhuus.


Som spiller er Langerhuus ikke den største, til gengæld er han hurtig og eksplosiv.


– Jeg kommer med en fandenivoldskhed, og så er jeg en god duelspiller. Det er noget af det, som

man har set fra holdet i den her sæson med en masse duelspil, så jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Jonas Langerhuus.


Tidligere i karrieren har Langerhuus blandt andet spillet schweiziske Pfadi Winterthur, Århus

Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER