Michael Ehrhorn

Vilde Mikkel Hansen peget særligt på en ting bag succesen

Når man ser på de ting, Mikkel Hansen har præsteret gennem karrieren, virker det nærmest voldsomt, at han stadig kan præstere på øverste hylde. Det handler dog særligt om en ting, siger han selv.


Mikkel Hansen er en af de bedste håndboldspillere nogensinde i historien!


Det er der næppe ret mange meninger om, og den danske stjerne har efterhånden opnået en del. Han er dobbelt verdensmester, mens han også har vundet EM og OL-medaljer af flere karat. Han har et hav af MVP-titler, og hele otte gange har han været på turneringens hold ved en stor slutrunde.


Det er dybt imponerende, og endnu mere imponerende er det, at Danmarks stjerne fortssat er brandvarm og bare præsterer. Men hvordan kan det egentlig være, at han gør det? Ifølge Mikkel Hansen selv handler det særligt om en ting:


“Jeg tror helt klart, at det har noget at gøre med min glæde for at spille håndbold. Og så har vi også nogle unge gutter, der præsterer på et sindssygt højt niveau. Det er vildt, og jeg vil sige, at det er unge spillere, det virkelig forstår håndboldspillet,” siger Mikkel Hansen til IHF’s hjemmeside.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER