Nikolaj Jensen

Ekspert imponeret af Lemvig-back: Udstiller Nordsjælland og scorer sæsonens første sejr

Nordsjælland Håndbold var ikke foran én eneste gang i hjemmekampen mod Lemvig-Thyborøn, der havde fuldstændig styr på begivenhederne og kunne med 22-25-sejren køre sæsonens første sejr i hus. Ekspert Lars Rasmussen kårer kampens top, flop og detalje.


ROYAL STAGE, HILLERØD: Nordsjælland Håndbold vs. Lemvig-Thyborøn: 22-25 (8-11)


Stillinger undervejs: 1-3, 2-6, 6-7, 8-9 (8-11), 9-13, 10-16, 12-18, 15-20, 19-22,


Topscorer: Jonathan Würtz, Lemvig-Thyborøn


Kampens bedste spiller: Simon Egtved, Lemvig-Thyborøn


Kampens top:


Jonathan Würtz … havde ild i skudarmen her til aften: Er du rigtig klog et par hammere eller fire, han fik sendt af sted: Bare det at få lov til at følge bolden fra sin direkte, tyret linje helt nede fra gulvhøjde, til den få millisekunder lige snitter undersiden af overliggeren og brager i kassen: Det er håndboldkunst: Av, av! Først Jimmi Andersen og dernæst Frederik Andersson så blot røgen af de missiler, der blev sendt af sted gerne med fem minutters mellemrum.


Kampens flop:


Nordsjællands afslutninger … det var egentlig ikke, fordi Nordsjælland spillede nogen decideret dårlig kamp: Chancer blev der skabt stribevis af, men præcisionen foran mål og Simon Egtved var bare ikke god nok. Flækkeren Nichlas Hald puttede kun to mål ind på de syv chancer, han havde, Magnus Kronborg én på fire, Kristian Olsen to på fem og playmaker Tobias Jørgensen havde end ikke ét skud på mål, og Jimmi Andersen skød helt forbi på tomt mål på et meget kritisk tidspunkt.


Kampens detalje:


Dommerne … det er ikke særlig tit, at de to aktører i gult, blåt, lyserødt eller en helt fjerde farve bliver krediteret for deres arbejde: Jo, når de har fløjtet knapt så hensigtsmæssigt, har pustet pusten eller har været for meget i centrum. Men denne sene tirsdag aften havde Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup et ganske fint greb om kampen, kom ikke i unødigt fokus og dømte egentlig bare en fortrinlig kamp.


Tidligere på aftenen tog Fredericia imod SønderjyskE, der blev sendt hjem med et nederlag på 34-32.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER