Kasper Christensen

Kan Skanderborg Aarhus fortsætte stimen eller var det en engangs forestilling mod KIF?

Vi er nået til de sidste 3 kampe i vores optakt til runde 6 i HTH Herreligaen. 


Se også vores del 1 af optakten til runde 6 lige her


 


Skjern Håndbold – Ribe-Esbjerg


Skjern var tæt på at tabe til TTH i deres seneste kamp mens Ribe-Esbjerg forholdsvis nemt vandt over Lemvig. Jeg tror vi får en spændende kamp at se her mellem 2 stærke hold, specielt i defensiven. Ribe er pt. det tredje mest scorende hold efter 5 kampe mens Skjern pt. har haft den bedste defensiv og keeper og kun lukket 123 mål ind hvilket er færreste af alle. Så det bliver spændende at se om Ribes stærke offensiv kan stå imod Skjerns defensiv og omvendt. Jeg tror vi får en tæt kamp hvor holdene vil følges ad langt hen af vejen, men jeg tror også på at det bliver en hjemmesejr efter de 60 minutter. 


Skanderborg-Aarhus – Nordsjælland Håndbold


Skanderborg-Aarhus fik i deres første sejr da i forrige runde slog KIF Kolding og må derfor gå ind til denne kamp med et håb om at de kan fortsætte stimen og bevise at det ikke var en engangsforestilling i Kolding. Nordsjælland har tabt deres 3 seneste kampe og må i den grad tørste efter point. Jeg synes at Skanderborg viste i kampen mod KIF deres niveau og hvor godt de kan spille når de rammer deres topniveau eller ihvertfald ikke rammer deres bundniveau. Rammer de samme niveau som de gjorde i Kolding så tror jeg Nordsjælland får svært ved at tage point med fra Skanderborg. Gør de til gengæld ikke det så tror jeg bestemt Nordsjælland har en chance. 


BSH – TTH 


BSH stod en fantastisk defensiv kamp da de tog point fra Aalborg i seneste runde. Et super godt opsat defensiv der gjorde det meget svært for Aalborgs monster offensiv at komme til fornuftige chancer. TTH skal håbe på at BSH har ladet det forsvar blive hjemme. Selvom TTH er inde i en fin stime nu efter de fik en skidt start så tror jeg at BSH bliver en for stor mundfuld og at de tager sejren.


GOG – Aalborg Håndbold (rundens kamp)


Vi har valgt denne kamp som rundens kamp. Hold derfor øje med vores store optakts og ned takts analyse af kampen her på HBOLD.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER