Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Dansk landsholdsprofil fylder 28 år!

I dag kan Simon Hald fejre sin 28 års fødselsdag og i den anledning bringer vi her et uddrag af hans spillerprofil samt nogle af de mest læste nyheder om Simon Hald her på HBOLD. Stort tillykke til Simon!


Simon Halds biografi og barndom (Se hele spillerprofilen og læs alt om Simon Hald her)


Simon Hald Jensen er født og opvokset i Nordjylland, her startede han med at spille håndbold. I sine ungdomsår tørnede Hald ud for Nøvling IF ved Aalborg, samt Team Vesthimmerland. I 2013 skrev Hald kontrakt med Aalborg Håndbold. Her nåede stregspilleren at spille i 5 sæsoner, nemlig indtil sommeren 2018. Fra sæsonen 18/19 blev Simon Hald Jensen solgt til de tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt.

Til sommer vender Simon Hald hjem til Danmark, hvor han igen skal tørne ud for Aalborg Håndbold. Her har underskrevet en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2028.


Udover klubhåndbolden har Simon Hald Jensen flere gange været med på det danske landshold. Således var han med til at vinde verdensmesterskabet på hjemmebane i 2019 og igen i Egypten i 2021.


Indtil videre har Simon Hald spillet 61 A-landskampe, hvor det er blevet til 80 fuldtræffere. I går blev stregspilleren udtaget til landsholdstruppen, som skal spille EHF Euro Cup mod henholdsvis Spanien og europamestrene fra Sverige.


Se hele truppen HER


Læs de tre mest læste nyheder om Simon Hald herunder:


Maik Machulla om Simon Hald: Han er en vigtig byggesten for fremtiden

Simon Hald er ude med alvorlig knæskade

Simon Hald fortsætter i Flensborg-Handewitt indtil 2023


Stort tillykke med fødselsdagen Simon!


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER