Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Spændende navne i spidsen for dansk landshold

Der er et nyt team på plads omkring de danske U17-landshold, der får flere erfarne folk ind omkring holdet.


Pressemeddelelse fra Ungdomslandsholdene Facebook.


Det er ikke kun en masse nye spillere, der skal møde ind, når U17-landsholdet snart samles. Det gælder også det nye team rundt om spillerne, som vi her vil præsentere.


Det nye team på U17/18 kvindelandsholdet består af: Ole Bitsch (landstræner), Thomas Høst (assistenttræner), Katrine Fruelund (assistenttræner), Marie Møller (målvogtertræner) og Lars Dyrvig Nielsen (fysioterapeut).


Thomas Høst er i forvejen ansat i Dansk Håndbold Forbund som ansvarlig for samarbejdet med elitekommuner og morgentræningstilbud, hvilket han fortsætter med, ligesom han fortsætter som teamleder i talenttræningen. Derfor vil Thomas Høst i løbet af det kommende år overgå til en fuldtidsstilling i DHF.


Katrine Fruelund og Marie Møller har tidligere været en del af Heine Eriksens team og har sagt ja til at fortsætte med den nye landsholdsårgang.

Lars Dyrvig Nielsen er tilknyttet som ny fysioterapeut, og han er meget øvet ud i diverse håndboldskader, da han til daglig er fysioterapeut i Randers HK.


I og med at vi skal byde velkommen til nye ansigter, skal vi også sige farvel og sende en tak til tidligere assistenttræner Mikkel Voigt, fysioterapeut Morten Vanggaard og holdleder Rie Schneider. Mikkel Voigt har været en del af talent- og landsholdsarbejdet i seks år, mens Rie og Morten har været det i hele 13 år hver. Derfor skal der lyde en kæmpe tak herfra for jeres store engagement


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER