Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tidligere hollandske landsholdskeeper tager endnu en tørn i HH Elite

Chana Masons beslutning om at vende tilbage til Brasilien kom på et yderst uheldigt tidspunkt. Mindre end 14 dage før sæsonens første kamp i pokalturneringen mod Aarhus United.


”HH Elite har skrevet en toårig kontrakt med Claudia Rompen, der i sidste sæson spillede i Skanderborg. Vi har haft fornøjelsen af Claudia i HH Elite før og heldigvis er hun frisk på endnu et eventyr i Horsens, og det betyder, at vi igen har en uhyre stærk målvogter trio næste sæson”, fastslår Jørgen Møller.


Claudia Rompen har før været en fast del af det hollandske landshold, og opholdet i Horsens skal sikkert også være en løftestang for et comeback i landsholdstrøjen.


”Jeg er meget glad for at kunne tilslutte mig holdet og vende tilbage til Horsens, hvor jeg var fra 2019 – 2021. Jeg er af den opfattelse, at holdet i år har et enormt potentiale og på det personlige plan kan HH Elite være stedet hvor jeg kan give min karriere et boost. Jeg ser meget frem til at være en del af målmandstrioen i Horsens og gøre det til en supersæson”, siger Claudia Rompen, der starter i HH Elite med omgående virkning.


”Vi er rigtigt glade for at Claudia har takket ja til et comeback i HH Elite. Ledelsen har handlet hurtigt efter Chana desværre valgte at rejse hjem. Jeg er sikker på at Claudia på sigt nok skal være med til at vi igen i år får en af ligaens bedste målvogterduoer”, forklarer Jan Leslie, der sammen med sine tropper starter sæsonen lørdag d. 27. august kl. 15.00, hvor Århus United kommer på besøg i Forum Horsens til en kamp i pokalturneringen


Pressemeddelelse fra Horsens Håndbold Elite


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER