Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Niels Agesen: Jeg kan næsten kopiere mig selv

Håndboldherrerne fra Mors-Thy Håndbold sikrede sig tirsdag aften deres tredje sejr på stribe i opstartsprogrammet.

I Viborg tørnede Niels Agesens tropper sammen med svenske Redbergslids IK, da de to mandskaber krydsede klinger i en træningskamp i forbindelse med det internationale stævne Generation Handball i Viborg.

I VIBOCOLD Arena vandt det nordvestjyske mandskab med komfortable 33-28 efter en pauseføring på 18-12.

Se Mors-Thy Håndbolds målscorere herunder:

Lasse Pedersen 8 (2), Victor Norlyk 4, Axel Franzén 4, Magnus Norlyk 3, Frederik Bjerre 3 (2), Mads Thymann 2, Marcus Midtgaard 2, Nicolaj Spanggaard 2, Malthe Bull 1, Kristian Vukman 1, Magnus Norrbrink 1, Oscar von Oettingen 1 og Andreas Nielsen 1.

“Jeg kan næsten kopiere mig selv efter kampen i går (i mandags red.). Endnu en god træningskamp, hvor vi får fordelt ressourcerne og får givet spilletid til nogle af de spillere, som har siddet ude. Johan spillede mere i dag, og Oscar fik nogle minutter, og det så rigtigt fint ud. Jeg synes, at Lasse Vuust har grebet de chancer, han har fået, og han står en rigtig fin første halvleg. Lasse P. var skarp og bliver også serviceret med masser af udspil fra Spanggaard. Og for første gang i år får vi ramt den intensitet vi gerne vil i vores kontrafase – de første 20 minutter er fremragende, og det skal vi se, om vi kan få lavet om til 60 minutter”, sagde Niels Agesen til klubbens hjemmeside efter opgøret.

Niels Agesen og co. skal forsøge at hente deres fjerde sejr på stribe, når de senere i dag støder sammen med Alingsås HK. Opgøret fløjtes i gang i Viborg klokken 17.30