Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Ikast-træner: Det så meget positivt ud

Håndboldkvinderne fra Ikast Håndbold sikrede sig tirsdag aften endnu en sejr.


I Viborg tørnede Kasper Christensens tropper sammen med det norske tophold Stohamar Håndball Elite, da de to mandskaber krydsede klinger i en træningskamp i forbindelse med det internationale stævne Generation Handball i Viborg.


I VIBOCOLD Arena var midtjyderne banens klart bedste hold, og de kunne også efter 60 minutters spil glæde sig over en storsejr på hele 32-22 efter en pauseføring på 19-10.


Ikast-træneren var naturligvis også godt tilfreds med præstationen. Han sagde følgende til klubbens Facebookside efter kampen:


“Det er svært ikke at være meget, meget positiv, det var en flot kamp. Vi spillede super koncentreret med flot forsvarsspil og vi var skarpe i vores omstillinger både offensivt og defensivt og fik fart ind i kampen.

Det var fedt at få en hel kamp mod et 5-1 forsvar. Vi har arbejdet mest frem mod et 6-0 forsvar og havde også regnet med, at det var det, vi skulle møde. Storhamar dækker 5-1 i stedet for, hvilket betød, at vi måtte finde nogle løsninger undervejs i kampen. Jeg synes alligevel, at nogle af de ting, som vi kort havde trænet, snakket om og taget med fra sidste sæson fungerede på banen, så det så meget positivt ud.”.


Kasper Christensen og co. skal i aktion igen senere i dag, når de krydser klinger med det sydkoreanske landshold. Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00 i VIBOCOLD Arena.


Læs også: Overblik: Træningskampe (Kvinder)


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER