Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Rasmussen raser efter semifinaleskandale: - Det skal snart forsvinde fuldstændigt

De forsvarende Champions League-mestre fra FC Barcelona skal forsvare sin titel i søndagens finale, da THW Kiel blev ekspederet ud i 30-34-semifinalesejren. Undervejs blev ekspert Lars Rasmussen godt og grundigt gal i skralden – læs her hvorfor:


Semifinale 2: THW Kiel vs. FC Barcelona: 30-34 (18-19)


Stillinger undervejs: 3-3, 7-6, 9-10, 12-12, 15-16, 17-19, (xx-xx), 20-23, 22-23, 24-29, 26-31, 30-33


Tilskuere: 19250 (udsolgt)


Kampens spiller: Perez de Vargas


Kampens top:


Perez de Vargas … var ustyrlig! I hvert fald i anden halvleg efter en særdeles anonym første omgang, hvor han endda hovedrystende blev pillet ud og måtte sidde et par eller 10 minutter på bænken: Han fik simpelthen ikke fat i en rød reje, men det fik kollega Leonel Maciel heller ikke: Men så tog en vis mur-fanden ved den rutinerede spanske stjerne, og det satte sig i hovederne på Kiel-spillerne, der havde umådeligt svært ved pludseligt at passere Vargas og komme for alvor tæt på: Hans overlegenhed var allerstørst på straffekast, som han nappede to af fra Niclas Ekberg uden OVERHOVEDET at fortrække en mine på den første skudfinte for så derefter at pille skuddet.


FC Barcelona x 10? Ni gange tidligere har den spanske storklub hævet verdens største klubtrofæ og meget skal gå galt, hvis søndag ikke skal blive tiende gang. Jeg har Barcelona som favorit til at vinde søndagens finale.


Patrick Wiencek … er mest kendt for sin – til tider svinske – forsvarsstil: Men det er ikke derfor, han skal fremhæves i dag. Faktisk var hans forsvarsspil egentlig ikke til at skrive særligt meget positivt hjem om, men i den anden ende var han sikkerheden selv og den målsikre ”skraldespand”, som Duvnjak og Zarabec kunne smide bolden ind til, og så var der mål. Syv mål på ni forsøg er ganske godkendt af en stregspiller, der vel normalt får ni afslutninger på en hel sæson.


Kampens flop:


”Vigtige” officials i jakkesæt … der tror de er noget: Jeg har råbt op om det før, og jeg bliver nødt til at gøre det igen: Jeg kan ikke holde det/dem ud: Lad nu spillerne udfolde deres følelser, skrige deres jubel ud, udbryde frustrationer og heppe på holdkammeraterne: Men nej, nej, hver gang de såkaldte ”vigtige” officials i jakkesæt ser den mindste smule brok eller for megen jubel, så står vedkommende i fjæset på spillerne. De må have haft tissemyrer i underbukserne, for de stod mere op og holdt øje med spillernes passion end at have øjnene rettet mod deres rigtige job på banen!


Niklas Landin … det hører virkelig til både sjældenhederne og aldrig-hederne, at Niklas Landin rammer en flop-karakter eller en decideret dårlig kamp, når det gælder: Men han blev aldrig kampafgørende eller fik bragt Kiel ind i semifinalespændingen på en dag, hvor holdet ellers havde pinedød brug for det. De store mirakelredninger udeblev, og det resulterede da også i en kort pause på bænken i løbet af anden halvleg for at se, om tankens kraft kunne generere nogle redninger.


Kampens detalje:


Minut 14.16 … Bare notér det minuttal: Her trådte norske Bjarte Myrhol tilbage og ind på den største af dem alle, efter han ellers sidste sæson lagde håndboldskoene på hylden: Dog ikke så langt væk, at han ikke kunne finde dem frem, da Kiel kaldte og tilbød et comeback. Han kunne dog ikke gøre meget ved hverken den offensive eller defensive del.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER