Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Bekræftet: Thomas Arnoldsen skifter til Aalborg Håndbold

Årets mandlige talent skifter til Aalborg Håndbold


Stortalentet Thomas Arnoldsen tager turen mod nord og skifter til Aalborg Håndbold på en treårig aftale fra sommeren 2023.


Bagspilleren kommer til fra Skanderborg-Aarhus Håndbold, hvor han i en alder af blot 20 år allerede er en af de bærende kræfter i især angrebsspillet på venstre back.


I den netop afsluttede sæson 2021/22 blev han klubbens topscorer med 144 mål. Også i assistspillet er Arnoldsen skarp og står noteret for 143 assists, hvilket gør ham til den med tredjeflest assists i ligaen. Det var derfor også med god grund, at han for nylig blev kåret som Årets Mandlige Talent i HTH Herreligaen med 70 % af stemmerne.


”Thomas’ udvikling over de seneste sæsoner har været helt enorm, og han har virkelig bygget på sit spil og er vokset med opgaven som seniorspiller. For mig at se er han uden tvivl det største talent i dansk håndbold lige nu, og vi er derfor stolte over, at det er lykkes os at få ham til Aalborg fra næste sæson,” udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.


Også Danmarks landstræner, Nikolaj Jacobsen, har lagt mærke til bagspilleren. Der var således udsigt til landsholdsdebut ved Golden League-stævnet, der blev afholdt i Danmark i marts, men på grund af et vrid i anklen måtte Arnoldsen melde fra.


Det ville dog ikke være første gang, han repræsenterer de rød-hvide farver. Arnoldsen har allerede flere gange repræsenteret Danmarks U-landshold, og inden længe går turen mod Portugal, hvor han er udtaget til U20 EM.


”Jeg har været virkelig glad for min tid og håndboldopvækst i Skanderborg. Jeg føler mig dog klar til at tage skridtet videre, og da muligheden for at komme til Aalborg bød sig, var det et naturligt valg for mig. Jeg vil gerne udvikle mig yderligere, blive udfordret hver dag til træning og kampe og være en del af Aalborgs målsætning om at være de bedste, da det også stemmer godt overens med mine egne ambitioner,” udtaler Thomas Arnoldsen om skiftet.


Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER