Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Harald Reinkind: Vi skulle bare ud og hygge os og lægge den dårlige kamp mod Rusland væk

Det norske herrelandshold sikrede sig mandag aften avancement til mellemrunden ved EM i Ungarn og Slovakiet.


I Steel Arena i den slovakiske by Košice tørnede Christian Berges tropper sammen med Litauen i en direkte duel om en plads videre i turneringen.


Efter en helt lige 1. halvleg (16-16) viste nordmændene den ventede klasseforskel og sikrede sig en komfortabel sejr på 29-35.


Se kampen i tal herunder:


Litauen : Aidenas Malasinskas 8, Gerdas Babarskas 4, Mindaugas Dumcius 3, Karolis Antanavicius 3, Lukas Simenas 2, Valdas Drabavicius 2, Mindaugas Urbonas 2, Gytis Smantauskas 2, Benas Petreikis 1, Deividas Virbauskas 1, Lukas Juskenas 1.


Norge : Sander Sagosen 7, Sebastian Barthold 7, Harald Reinkind 6, Sander Øverjordet 5, Kevin Gulliksen 4, Alexander Christoffersen 2, Magnus Gullerud 2, Kent Tönnesen 1, Thomas Solstad 1.


“Det gik godt i dag, og det var sjovt at spille. Der var kun én ting at gøre, og det var at give gas fra start. Vi skulle bare ud og hygge os og lægge den dårlige kamp mod Rusland væk. Vi scorer mange mål i første halvleg, men lukker også et par for meget ind. Jeg synes, vi presser på og får flere kontraløb i dag, end vi har gjort tidligere, så det er positivt...”, sagde en tilfreds Harald Reinkind til norsk TV3 efter opgøret.


I mellemrunden skal nordmændene krydse klinger med Spanien, Sverige, Tyskland og Polen


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER